Агент Тенев пие от обяд

1047
27 Май 2018, 15:00


Иван Тенев, известен в обществото и с артистичния си псевдоним Агент Тенев, няма нужда от компания за запои. Бившият съпруг на Кристина Димитрова се чувства отлично и когато е сам с бирата си. Той беше засечен от папараците на „Уикенд“ да повдига тонуса си със светло пиво в неприлично за консумация на алкохол време – по обед.

Гледащ сънено, известният светски хроникьор и естраден текстописец се настани на празна маса в заведение на открито в центъра на столицата - до църквата „Свети Седмочисленици”. Към облечения в шарена риза ВИП клиент тутакси се втурна сервитьор и го попита какво ще желае. Тенев поръча първата си за деня бира, а когато халбата се озова на една ръка разстояние от него, започна да поема съдържанието й на малки глътки. А щом изпразни чашата, пожела да му донесат и втора.  

Живнал с изпитата пенлива течност, Агента плати сметката си и се отправи към близката бакалия. Пътьом пък се спря пред бутик за подаръци и разгледа с интерес изложените талисмани за привличане на късмет и пари. Пет минути по-късно Иван влезе в магазина за хранителни стоки. Там първата му работа беше да забие поглед в колбасите. След кратък размисъл поетът бонвиван реши, че му се хапват наденички и поиска три за вкъщи.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени