Банките погнаха Зуека! Изтегли кредит заради баровската къща, която подари на втората си жена, а сега се наложи да я продаде

6022
26 Януари 2018, 17:00


Васил Василев – Зуека се е заробил с огромен кредит, узна HotArena.

 

Водещият на „Господарите“ преди няколко години изтеглил близо половин милион от известна наша банка, за да вдигне къща за чудо и приказ за втората си съпруга и майка на сина му – Ани, писа „Ретро“.

 

Актьорът обаче не преценил възможностите си и наскоро се оказало, че силите му не стигат да покрива задълженията си и се наложило да продаде луксозния си имот в софийското село Лозен, за да стопи част от набъбналия колосално заем.

 

Въпреки че върнал част от дълга си, месечните вноски продължавали да го затрудняват, а кредитния експерт, който обслужвал заема му, непрекъснато му звънял по телефона, за да му припомня, че закъснява повече от допустимото и следващата стъпка не е никак приятна, а именно – прехвърляне на случая му към фирма за събиране на кредити.

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иванова
преди 11 месеца
-1
Той като няма възможност да погасява , кой тогава ще може ,ние само със едни голи заплати как се справяме .Той участва в 1,2,3,4 предавания, Театър,реклами 2-3 и няма пари ,ами като е мислел с долната си глава и е взел това дебело чудовище да му е мислил , тя тая негова буфанта да се хваща на работа и това е,да не иска и на него да събираме пари
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени