Божидара Бакалова отива на дуел във „Фермата“ заради Владо Николов

887
25 Октомври 2017, 23:00


Само две седмици след като оцеля в зрелищна битка срещу Анита, Божидара Бакалова отново ще излезе на арената на „Фермата“, за да остане в хитовото риалити.

Ексцентричната дизайнерка се кротна след като се завърна от първия дуел, но очевидно настроенията срещу нея продължават с пълна сила. Снощи фермерът на седмицата Яни я избра за първи дуелист. А основната му причина се оказа, че ергенът се чувствал разочарован от нея, защото Божидара подкрепила Владо Николов, а не него на дуела между двамата.

Подкрепата на Бакалова наистина беше странна, тъй като лично тя прати Владо на дуел, след като той поведе бунта срещу приятеля й Мишо, който се държеше грубо с жените. Божидара вече обвини Яни публично в шуробаджанащина, защото пазел приятелките си Ивона и Виолета от дуел, а снощи той мотивира избора си и с тези нейни думи.

Дизайнерката прие спокойно новината, че отново ще се бори за оцеляването си във „Фермата“. „Не ти се сърдя, изборът ти беше правилен, колко са верни мотивите ти е друг въпрос“, обясни тя.

В разговор с Гечо обаче тя не пропусна да нарече Яни селски хитрец и отново да намеси името на волейболния шампион Владо Николов, който му преотстъпи мястото си, след като го победи в зрелищна битка. „Истината прозира. Владо го викна на дуел, защото го чу в обора как щял да се скатава и да си почива. Той не знае, че Владо ще вземе справедливата страна. Още 30 прераждания му трябват, за да догони нивото на Владо“, редеше първата дуелистка.

Предстои тази вечер Божидара да реши кой иска да се изправи срещу нея на арената в неделя. Снощи дизайнерката продължи да се колебае между юристката Дарина, която й се стори лесен противник, и Виолета и Ивона, които са от кръга на Яни. В предишната битка светската персона показа неподозирани физически умения – вися 42 минути на мускули от греда и впечатли с точен мерник при стрелба.

 

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени