Бутат Динко за победител във „Биг Брадър”! Супер Ганьо от Ямбол стана главно действащо лице в риалитито

1514
23 Ноември 2017, 11:59


Гласят Динко за победител в „Биг Брадър” - в това са убедени зрители на предаването, научи HotArena.

 

 

Супер Ганьо от Ямбол напоследък запълва поне 80 на сто от екранното време на риалитито и заедно с Луна се превръща в главно действащо лице в Къщата. Останалите съквартиранти изглеждат като бледи звездички, мигащи около две слънца. Благодарение на това Динко печели все повече фенове, писа „Уикенд“.

 

 

Фънки, Константин и Джино, които бяха любимци на зрителите на старта на шоуто, в момента са натикани в девета глуха. Феновете на „Биг Брадър” почти забравиха, че такива персонажи обитават къщата, макар че в началото именно те изпъкваха най-ярко като любимци на публиката и се смяташе, че имат най-големи шансове за победа. В най-голяма степен е засегнат Джино Бианкалата, който вече две години се радва на огромна фенска маса. Въпреки това обаче почти не се появява в ефир. Присъствието му в епизодите е най-много по няколко секунди. На финала най-лесно ще бъде да кажат за него, че не е правил нищо в Къщата. Константин и Фънки се появяват по-често, но и те обикновено са с поддържащи роли.

 

 

Още след старта обаче всичко започна да се върти около фолк ветеранката Луна и ямболията с претенции за супермен Динко, за когото Големия брат се погрижи да стане ясно, че всъщност се казва Господин. На зрителя бе предоставена възможност да види как той цепи дърва за жените, носи им сандвичи, държи се добре дори с отхвърлената от всички Луна, защото му било жал да я остави сама. Дори бе направен опит за създаване на любовна история между двамата. Всички, които се интересуват, чуха подробните обяснения на Супер Ганьо как спасява хора с голи ръце, обича родината и всъщност е едно добро и най-важното – обикновено момче, което иска справедливост за всички.

 

 

Ако изгонят Динко и Луна, няма да има кой да им прави шоуто”, е мнението, което много зрители в момента споделят.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мимка
Преди 1 година
-1
" Въртят" се епизодите около Луна и Динко - Господин , да не показват алкохолните изцепки на Фънки- Димитър и любимеца Константин. Този сезон любимеца- победител ще е Фънки - най- интелигентния , човечен и световноизвестен певец.. Защо не го определиха като бой- махмурлук- циник ? Трябва да е светлия пример за зрителите, за да оправдае избора на големия брадър за победител. на този сезон.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени