Цветанов подслушвал жената на Веско! Измяната лъсва във вулгарни СРС-та

6012
30 Април 2013, 14:57


Редакторска плесница

 

„Амор“ – така Цветанка наричала любовника си Христо Стоичков, научи HotArena.net. Вулгарните изневери на съпругата на Веско Маринов лъсват в скандални СРС-та, специално поръчани от певеца. Трубадурът на МВР лично се измолил на вътрешния министър и свой голям приятел Цветан Цветанов да постави подслушващи устройства в телефона на Цветанка.

 

Именно това е и причината за раздялата им!

 

СРС-та за бременната съпруга

 

Всичко започва през пролетта на 2012 година, когато след публикация в жълт вестник, Веско се усъмнява във верността на съпругата си, писа „Уикенд“. Той измолва Цецо за услуга и в продължение на две седмици жена му е подслушвана с подозрение за секс афера с турски бизнесмен.

 

По това време Цветанка е била бременна и съмненията на Маринов са, че детето може да не е от него. Съпругата му обаче не кривнала от правия път и Веско спрял подслушванията, а малко по-късно русата силиконка абортира.

 

Няколко месеца след това плъзва и слухът за тайната връзка на Стоичков и Цветанка, заедно с техни общи снимки. Подслушванията се възобновяват, като този път Цветанов разрешава и монтирането на камери в дома на Веско.

 

И СРС-тата дават резултат. Засечени са множество похотливи разговори на Цветанка със Стоичков, в които тя го нарича „амор“, а той й говори мръсотии. Оказва се, че съпругата на Веско не му изневерява само с Камата, а и с депутата Емил Димитров. Камерите пък засичат Ицо Стоичков неведнъж в дома на Цветанка. Какво са записали, сами може да се досетите…

 

В апартамента влизал и министър от ГЕРБ, но за да се вижда тайно със сестрата на Цветанка.

 

Зарязана в стенограма от 34 страници

 

„Веско дори нямаше смелостта да поговори с мен. Заряза ме с писмо, дълго 34 страници“, разкри след раздялата самата Цветанка в медиите. Сега обаче става и ясно защо е било толкова дълго. Веселин Маринов приложил стенограма на един от разговорите й с Ицо Стоичков.

 

Певецът бил толкова омерзен от изневерите на жена си и вулгарните й разговори, че се гнусял дори да разговаря с нея очи в очи.

 

Съпругата на Камата също получила стенограмата

 

След раздялата Цветанка отива в Барселона при Стоичков. В началото Модерния ляв я прибира, но след като и съпругата му получава от похотливите им стенограми, Камата се изплашва за брака си и се разделя с Цветанка.

 

Днес цялата „МВР акция“ за Цветанка е в миналото и тя е щастлива с новата си половинка – младия говорител на ЦСКА Иван Ченчев. И до днес тя вярва, че не изневерите й, а Цветан Цветанов е виновен за раздялата с Веско. „Той никога не ме е харесвал“, оплаква се Цветанка.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени