Део, който от 5 години е чист от наркотиците: И без дрога се живее интересно – ето, аз съм доказателството!

1492
16 Юли 2017, 12:00


Шоуменът Деян Славчев-Део успя да изненада жената в живота си с неочаквано предложение. Точно на 7 юли водещият на Тото игрите я изненада с романтичен подарък. Подготовката била подходящ момент телевизионерът да предложи брак на любимата си Мариана, с която скоро направиха 3 години връзка, научи HotArena.

„Отдавна обмисля идеята за сватба, макар че с нея и без нея нищо няма да се промени. Двамата са много щастливи откакто имат бебе и само то им е в главите. Даже се шегуват, че се готвят за второ”, издават близки до водещия.

Самият Део доста почака да има деца и без съмнение, сега ще се опита да навакса пропуснатото с младата си любима. Двамата имат почти 17 години разлика, но тя никак не личи в поведението им. Както Деян е млад и енергичен, така половинката му е доста разумна и отговорна жена. Всъщност именно на нейния умерен начин на живот се дължи една от най-големите промени в живота на шоумена. С помощта на Мариана, блондинът завинаги се откачил от дрогата, която съсипвала живота му в младостта.

"
Може би ако го правех днес нямаше да мога да говоря и да се държа нормално”, обяснява Део. Процесът започнал преди осем или девет години, когато изведнъж започнал да усеща, че всички опиати му действат зле. В началото обаче често залитал обратно към тях.

„Най-хубавото в дрогата е, че я спрях. Отне ми наистина много години. Смених драстично средата. Беше много трудно, защото трябваше да скъсам с хора, които много обичам и на които държа. Но в крайна сметка поставих себе си на първо място и от раз скъсах с миналото си. Надявам се, че тази битка съм я спечелил. Всеки ден водя борба, за да не се върна към опиатите. Истината е, че изкушението е голямо – един безкраен купон, но просто трябва да намериш сили да сложиш точка. Без наркотици категорично може да се живее интересно и щастливо – ето, аз съм доказателството. От 5 години не съм пипнал нищо!”, признава русокосият водещ.

Откакто е с Мариана в ежедневната му битка с дрогата, Део вече си има съюзник. Екзотичната хубавица го тласка към правия път и водещият й е безкрайно благодарен за това. За разлика от други глезени момичета, красивата мулатка е много дисциплинирана, отговорна и работлива, пише "Уикенд". Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени