Деси Радева се разхожда сама в парка без охрана

1455
01 Юли 2018, 14:00


Съпругата на президента Румен Радев – Десислава бе засечена от репортер на „Уикенд” да се разхожда сам самичка в Княжеската градина в София.

Миналият вторник Първата дама крачеше бодро из алеите на парка, докато по същото време съпругът й бе на официална визита в Словакия. Нищо не издаваше, че жената, облечена в лятна синя рокля на бели цветя, обута с бежови гуменки и небрежно преметнала през рамо кафява кожена чанта и дънково яке, е съпругата на Румен Радев. 

За изумление на хората, които в този час също отмаряха в парка и разпознаха Деси Радева, в близкия периметър около президентшата не се забелязваше никаква охрана. Според правилата обаче, където и да отиде, нежната половинка на държавния глава задължително трябва да бъде следвана от гард на НСО. Може би държавните бодигардове са се маскирали като борчета и дръвчета, шегуваха се случайни минувачи.

Повече от час Първата дама се наслаждаваше на зеленината в топлата лятна вечер, като обиколи няколко пъти алеите в парка до паметника на Съветската армия. Както е известно, Радева поддържа перфектна фигура, като спортува и като ходи по няколко километра пеш на ден.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Супер си е
преди 7 месеца
-4
Защо пък да е странно? Това може само да й прави чест. Харесвам я точно, защото е толкова земна и истинска.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
преди 7 месеца
-5
Каква е тази снимка ? Бърка си в устата, а там няма зъби. Без зъбната си протеза ли е излязла на разходка ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Краси
преди 7 месеца
0
тази снимка е стара, още преди да стане президенша


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени