Джуджи скочи на Гала: Ще ти разбия рейтинга!

2813
12 Октомври 2017, 15:00


Джуджи е готова да разбие рейтинга на своята приятелка и кандидат-сватя Гала. Две години след като бе свалена от ефира на „На кафе”, вечно усмихнатата блондинка се завръща в конкурентно шоу по друга телевизия. Всеки делничен преди обед тя ще излиза на екран като коментатор в ново светско предаване, научи HotArena.

Телевизията, която предложи договор на Джуди, е все по-амбициозната „България он ер”. Откакто Нова я уволни, чаровната блондинка често е канена там като гост в различни предавания. Това даваше основания да се подозира, че може да й предложат и място като водеща, и ето, че това действително се случи. Деляна Маринова, както е цялото име на Джуджи, започва ежедневни изяви там от 16 октомври в новото предаване „Околосветско”, което ще се застъпва с „На кафе”. Ролята, която ще изпълнява, е почти същата като при Гала – коментатор на светски събития. Основните водещи са Константина Живова и Бойка Делиева.

След като Маринова бе отстранена от „На кафе”, нейното място на светски коментатор бе заемано от различни репортерки на предаването, а от новия тв сезон – и от мъжа на Гала – Стефан. Никой от тях обаче не бе харесан от зрителите толкова, колкото Джуджи. Въпреки това тя не бе върната в предаването даже и след като направи доста добра роля в сериала на Нова „Ние, нашите и вашите”.

Както е известно, Джуджи е наследница на един от най-богатите софийски родове, благодарение на което няма никакви финансови проблеми. Работата в телевизия обаче е била нейната най-голяма детска мечта. Ето защо се твърди, че след като е била уволнена от Нова, Джуджи е попаднала в емоционална дупка, от която много трудно се е измъкнала. Тогава тя призна, че телевизията много й липсва и че така и не е разбрала защо договорът й за работа е бил прекратен, пише "Уикенд".

Говори се даже, че е била скарана с Гала, което обаче и двете отрекоха. Те твърдят, че са в идеални отношения, още повече, че дъщерята на Гала от години има връзка със сина на Джуджи и двете вече на шега се наричали „сватя”. Дали обаче приятелството им ще се запази и след като се изправят една срещу друга в пряка конкуренция за рейтинг, е въпрос с повишено трудност. 
 
 
 
 
 

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени