Драма! Сашка Васева напълно сляпа с дясното око! Атрофирал нерв й пречи да вижда

2209
14 Юли 2017, 13:00


Сашка Васева е напълно сляпа с дясното око, научи HotArena.

 

Близо година певицата вижда единствено с левия си зрителен орган, а заради страха си от инжекции, операции и лекарски интервенции тя отказва да се подложи на лечение в болница, разчитайки на алтернативна медицина и божие чудо, писа „Таблоид“.

 

Страхът от затворени пространства е причината Васева да ослепее. Миналото лято по невнимание тя се заключила в мазето в къщата си в село Ресилово и заради клаустрофобията си изпаднала в силен емоционален шок. „В мазето нямаше никаква крушка, бе тъмно като в рог. Изпаднах в истерия, че съм заключена и ще умра. Усещах студените стени и пръстения под, отникъде не влизаше дори лъч светлина. Всичко ми причерня, започнах да блъскам по вратата и викам с пълна сила, докато синът ми не ми отвори близо час по-късно“, връща лентата назад за преживения ужас изпълнителката на „Левовете в марки“.

 

Излизайки от мазето в несвяст, изведнъж Сашка осъзнала, че макар да е на дневна светлина, тя все още не вижда добре с едното окото. Получила силна паник атака. В крайна сметка установила, че с дясното око вижда размазани сенки, а до следващото утро напълно ослепяла с него.

 

Дупнишката Мадона посетила офталмолог, който след обстоен преглед и изследвания установил, че очният нерв е атрофирал, което води до слепота. Имало варианти за лечение с лазерна операция, и то трябвало да се действа веднага, инак отлагането във времето намалявало шансовете за пълно излекуване. Страхуваща се от инжекции и операции обаче, чалга певицата отказала да легне под ножа. Тя започнала да търси алтернативни варианти за самолечение, като дори започнала да обикаля манастири, за които е чувала, че вършат чудеса.

 

Така на няколко пъти тя е посетила светата обител „Свети Мина“, където според поверието водата в герана е лековита. Васева си е плискала очите на няколко пъти с ужким лечебната вода, но засега това не е оказало никакво подобрение върху зрението й и тя си вижда само с едното око.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени