Ексклузивно в HotArena! Митко Динев натровил сина си?! Социалните го разследват (Всичко за скандала ТУК)

30170
05 Юни 2018, 14:43


Бившият на Емануела Митко Динев е подозиран, че е натровил сина си Димитър. Това научи ексклузивно HotArena от социални работници. 

 

 

При тях е постъпил сигнал от майката на Мити. В него певицата описва изключително безотговорно поведение от страна на таткото. Ето и каква е историята. Миналата седмица наследникът на фамилията Диневи е взел при себе си малчугана. 3-годишният Митко имал непоносимост към няколко вида храни, сред които са яйцата. Майка му Емануела дори е удостоверила този факт, като е извадила медицински изследвания. Въпросните резултати, потвърждаващи проблема, са връчени и на бащата, за да е осведомен и да ги има предвид и да не позволява да попадат в устата на хлапето. На пръв поглед това е съвсем елементарна задача.

 

 

След като върнал преди дни детето при неговата мама, се оказало, че малкия е ял  яйца. Последствията са неприятни– Мити е започнал да повръща и е откаран спешно при лекар. Съвсем логично след случилото се е притеснената Емануела да подаде сигнал до социалните служби. 

 

 

 

 HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени