Ели Гигова крие бебе в Париж? Милионерската наследница родила зад граница, няма да се връща в България

4281
31 Август 2017, 13:00


Ели Гигова крие бебе в Париж, дочу слухове HotArena.

 

Според клюката, детето е било родено преди по-малко от година, най-вероятно в САЩ. Поне засега майката не смятала да се връща с него в България.

 

Дъщерята на олигарха Николай Гигов много отдавна не се е появявала в публичното пространство, което изглежда странно на фона на предишната й светска хиперактивност. Изведнъж изчезна и в края на 2016-а стана ясно, че е заминала за Вашингтон, където смятала да продължи с ученето, припомня „Уикенд“.

 

Според запознати обаче не само желанието за преквалификация е отвело Ели в САЩ. Слуховете твърдят, че тя най-вероятно е била бременна и не е искала това да се разчуе в родината. За решението да запази майчинството в тайна има две версии. Едната е, че Ели и семейството й са предпочели да пазят личното пространство на детето, като го отгледат в защитена от родните медии среда. Феновете на конспирациите обаче допускат, че милионерската фамилия може би се страхува от отвличане с цел получаване на откуп и затова не иска да се шуми около новородения наследник.

 

Първите месеци след раждането Ели и бебето най-вероятно са живели в САЩ, но след това са се преместили в Париж, където младата майка е учила 6 години. Сега тя се канела да започва работа във френската столица като консултант по една от европрограмите. Наскоро бившата спортна журналистка е била забелязана в София. Говори се обаче, че идването й е било за кратко. Бившите й колеги от националната телевизия много искали да се върне на работа там, защото с нея времето минавало леко и приятно. Но тя предпочитала да си гледа детето на спокойствие в чужбина, вместо да се чуди как да го крие от папараците в България.

 

Засега е тайна кой е бащата на бебето. След Димитър Тодоранов, тя не се е показвала с мъж. Според клюките, тя има връзка с чужденец.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДЛЪЖНИКА ВИП ГИГОВ!!!
Преди 1 година
0
АБЕ ХОРА...КАКВА МИЛИОНЕРСКА НАСЛЕДНИЦА БЕ!!!??? ГИГОВ-БАЩА Й ДЪЛЖИ ПАРИ НА МНОГО ХОРА И ФИРМИ В БЪЛГАРИЯ!! ОНИЯ ДЕН ДАЖЕ Е ХОДИЛ ДА СИ МИ Е "ХЪМАРА"..И Е ПОЧНАЛ ДА СЕ ЦИГАНИ НА АВТОМИВКАТА ДА МУ ГО ИЗМИЯТ ЗА 10ЛВ,ПРИ ЦЕНА 15ЛВ....ЩОТО БИЛ ЕДИ КОЙ СИ!!! АБЛОЛЮТЕН КЛОШАР Е!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени