Есил Дюран изплю камъчето: Не съм крала мъжа на Рени! (Вижте истината от първо лице)

3376
21 Октомври 2017, 14:01


Есил Дюран и Рени се появиха заедно на сватбата на Фики и Гюлджан и опровергаха всички слухове за яростна вражда помежду си, разбра HotArena


И двете певици от старата гилдия вече гледат да не се заместват в интриги и скандали, но те не винаги ги подминават. А за да не стават неразбирателства, Есил Дюран реши да проговори по тема, която до скоро все отбягваше. Красивата изпълнителка нарече "пълен абсурд" твърденията, че е крала мъж от своята колежка и приятелка Рени. Тя е категорична, че двете винаги са били в прекрасни отношения.


А фактът, че напоследък доста рядко се появяваха заедно, се дължи на многобройните им ангажименти, а не на вражда. Особено пък за един и същи мъж! Дюран предпочита да не отделя мнгоо внимание на коментирането на тази интрига, защото не го смята за необходимо. А и за нея темата е приключена преди да е започната. Тя не се учудва от подобни твърдения, които се тиражират. Все пак, в светските и най-вече в музикалните среди е много трудно да се повярва, че наистина може да съществува приятелство.


Есил и Рени, обаче, успяха да опровергаят тази теза. Те са си близки още от преди да станат известни певици. Именно това е разковничето на дългогодишното им приятелство. Минали са през едни и същи неща и няма какво да делят. Дюран много се радва, че има подобна сродна душа, с кяото взаимно си помагат, за да минават през трудностите на живота.


Като подметка към своите по-млади колежки, Есил споделя, че за успешна кариера е необходимо поне едно средно ниво на интелигентност и житейски опит, от който да се учиш. Според нея, много от актуалните звезди не покриват тези исиквания. Точно затова са обречени на краткотрайна слава. Докато някои от тях избират по-лесния път и влизат в риалити формати, например, Дюран има по-различно отношение към тях.


Тя не се зарича, че никога няма да влезе във ВИП Брадър, например. Но отсега иска да знае, че ако един ден я видим в Къщата, значи й се е наложило да спасява човешки живот. Дано тогава не й се налага! Въпреки че е в супер форма и изглежда страхотно, изпълнителката от турски произход е категорична, че никога не е получавала неприлични предложения.


Според нея, причината е, че просто няма подобно излъчване, а и явно изглежда сериозна жена. И не само изглежда! Есил Дюран има дългогодишен брак със своята голяма любов Борис. Тайната им тя не издава, но е категорична, че не става без любов, смирение и уважение, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени