Ето как се правят милиони от един продукт! Вижте формулата на Фавиол Сефери

4773
17 Май 2018, 10:09


Огромен успех чака Фавиол и партньорите му от Martinez. След като за няколко месеца Сефери буквално побърка българския пазар с парфюма си Insomnia, неговият продукт е на път да излезе от пределите на България.

След лятото парфюмът щял да се появи в цяла Румъния първо, след което и в другите ни балкански съседки, хвалел се Фавиол наляво надясно. За това напоследък той постоянно пътувал до Румъния за да се среща с местен козметичен гигант.

Самият факт, че постовете на блогъра гърмят от хиляди коментари на доволни потребители го кара да бъде сигурен че в Европа го очаква същият фурор.  Фавиол многократно се похвали в постове и интервюта, че десетки хиляди българи са припознали Insomnia като свой любим аромат а хората от своя страна не спират да калкулират че ютубърът прибра по 60 лв на бройка, десетки хиляди пъти.

След успеха на парфюма, самочувствието на Фавиол е скочило до небето но въпреки бизнес успехите му, държанието му е абсурдно а изцепките ми брутални. За подробности вижте свързаните публикации

HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени