Гинка джитка с „Ферари“ за половин милион! Бизнесът на Върбакова тръгнал от консервен комбинат

9150
02 Март 2018, 11:27


Митичната Гинка Върбакова, която претендира да е новият притежател на българските кативи на чешката енергоразпределителна фирма ЧЕЗ, е виждана да джитка със спортен автомобил „Ферари“ за над половин милион лева, научи HotArena.

 

Собственичката на никому неизвестната доскоро фирма „Инерком“ е родом от малкото градче Стамболийски, което отстои на 17 км. От Пловдив. Тя и сестра й Теодора са познати в бившия Нови Кричим като Пайтакови.

 

Нищо лошо не се чуло нито за тях, нито за майка им и баща им, твърдят отлично осведомени източници на „Ретро“.

 

Интересна фигура от роднините й е чичо й по бащина линия – Йордан Пайтаков. Той е познат на местните като футболен съдия, но е бил на ключова длъжност главен магазинер в най-голямото предприятие на Балканския полуостров и в системата на СИВ консервно предприятие „Витамина“. Неговите нектари, компоти, кисели краставички, домати, лютеници и гулаши задоволяваха не само необятния пазар в СССР, но хранеха и по-претенциозни страни от бившия Източен блок като ГДР, Чехословакия и Полша.

 

След промените огромният комбинат с над 100 декара разгъната площ е купен от гърци, съсипан е и е превърнат в руини. Точно върху тези руини Матей Шутев изгражда соларен парк. Участник в това енергийно предприятие вече е г-жа Гинка, която носи фамилията на съпруга си – Върбакова. Какво точно прави Гинка с Шутев, не е много ясно.

 

Лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов е категоричен в ефир за съпруга на Гинка – Славчо, че е известен на ДАНС с афери за източване на телефонни импулси през БТК, местните хора нито потвърждават това, нито го отричат.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
преди 10 месеца
0
Омг.... клюкарски сайт лъска имиджа на леля Гинче. Но не е изненада като се замислия кой го държи :D Наистина са оплетени като свински черва, пък живеем в малка държава. Колкото и да е глупав норада все 2+2 може да сметне. Помнете, че всичко се връща на този свят и с пари много неща не може да си купиш, но какво ли разбирам аз... живи и здрави!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени