Иво Сиромахов топли с плетена капела замръзналия си мозък

615
10 Декември 2017, 11:00


Иво Сиромахов - сценаристът и втори водещ на „Шоуто на Слави”, не излиза без шапка в мразовитите дни. И добре, че винаги си носи капела, инак мозъкът му може да простине и да развие менингит. Заместникът на Дългия във вечерното предаване на Би Ти Ви редовно бръсне главата си до кожа и минусовите температури са много рисковани за здравето му. 

В понеделник по обяд Иво паркира джипа си пред телевизията и щом слезе от колата, тутакси започна да зъзне. За да се сгрее, 45-годишният столичанин взе да подскача енергично от крак на крак и да потрива ръцете си една в друга. Кръвта му се раздвижи и стопли тялото му, но не и голата му глава. Върху кубето на шоумена се сипеха снежинки, които щом докоснеха скалпа, се превръщаха в скреж, пише "Уикенд".

С цел да предпази темето си от посиняване, Сиромахов извади плетена шапка от джоба на канадката си. Капелата той нахлупи връз ушите си и чак когато усети топлината й, намери сили да проговори на застаналия до него охранител на паркинга. „Ето ти ключовете, намери място за колата ми. Аз влизам в телевизията, че не издържам на този студ - направо умирам”, промълви през заледените си устни Иво на униформения мъж.     

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени