Каролев, Николов и Бакалова се връщат във „Фермата“

1512
04 Декември 2017, 22:00


Звездите на „Фермата“, които напуснаха шоуто още през първия му месец, се завръщат отново. Точно след седмица волейболният шампион Владо Николов, икономистът Владимир Каролев и дизайнерката Божидара Бакалова отново ще прекрачат през портата на фермата.

 

 

Заедно с тях от цивилизацията ще избягат и всички останали участници, които отпаднаха до този момент. Тома, Диана, Мишо, Ивона, Иван Гинчев, Гечо, Франческа, Анита, Дарина отново ще влязат в играта с една много важна роля – в 2 последователни дни ще изберат първите двама най-достойни участници за големия финал на 17 декември и наградата от 100 хиляди лева.

 

 

Тази вечер фермерите си спомниха с усмивка за моментите, в които настоящият им дом беше пълен със смях, караници и работа.

 

 

Тома ми измисли първия прякор в живота – Мяу Мяу, и ме ядоса като ме направи фермерка още първата седмица“, спомни си с радост за бургаския Айляк Марина. „А Каролев ходеше с едни тубички и ме пръскаше да не изгоря, през смях обясни чеченката.

 

 

Икономистът е оставил съвсем други спомени в танцьора Калоян. „Каролев някак си се влюби в джакузито и това му беше ангажиментът. И когато му казвахме „А бе човек, искаме да направим банята“, той ни казваше „Чакайте, бе. Това джакузи трябва да е стоплено за довечера“.

 

 

Дресьорката Елена пък коментира, че не е предполагала кой точно е Владо Николов преди да влезе във фермата и да се запознае с него. „И той беше много щастлив, защото ще опозная човека Владо, а не шампиона“.

 

 

Дърводелецът Станислав също припомни колко сръчен в ръцете се оказа  бившият капитан на волейболните национали, който построи голяма част от фермата. „Супер способен е – след първото обясняване и показване, тоя човек го правеше, все едно го е правил 10 години“. Най-много смях предизвикаха дзен техниките на Божидара Бакалова с животните, която правеше масаж на кравите преди да ги дои.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени