Кристо люби сочно гадже

3093
13 Юли 2017, 11:03Рапърът Кристо е на крилете на нова любов и почти не се сеща за бившата си любима. Музикантът бе изловен с привлекателна девойка с мега яка дупара, дочу HotArena.


Новата изгора на музиканта е пищна и има сочна фигура. Закръглените й задни части ясно се виждаха от късите панталонки, както и мощните й баджаци.


В продължение на 5 години музикантът имаше връзка с Кристин. Двамата се влюбиха още докато тя бе ученичка, но красавицата го натири заради постоянната му ревност.


Изпълнителят пък изпадна в тежка драма, че е зарязан и това се отрази на кариерата му.
Която изпадна в пълен застой.

Новата приятелка на Кристо трудно би конкурирала бившата му, но явно не се и опитва. Особено що се отнася до килограмите. Не е ясно откога двамата са заедно, но изглеждат, доста удобно в компанията един на друг.


Затова свидетелства и един неприятен навик на певеца–да си бърка в носа. Маниерът бе пропуснат от девойката, която не отлепяше поглед от мобилния си телефон.

Пак заради модерните технологии, двамата почти не си говореха. А следа като паркираха луксозния автомобил на рапъра, се отдадоха на романтична разходка.


С телефони в ръце.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени