Лили крие оборот от НАП

841
27 Октомври 2017, 10:25Лили Иванова крие нов оборот от НАП, като продава дисковете си, без да издава касови бележки. Певицата е пласирала тавите на концерта в зала 1 на НДК миналата седмица, без да ги декларира, дочу HotArena.


До един от входовете на концертната зала бе опъната сергия, на която се предлагаха последните й музикални продукти—грамофонната плоча „Поетът”, същият албум и на компактдиск от 2014 година, както и последната й продукция, която остана анонимна и затова не носи никакво име, пише „Телеграф”.


В продължение на 20 минути бдителни наблюдатели очаквали да видят дали ще се издадат фискални бонове, но такива нямало. И въпреки че били купени само пет диска, за два от тях не са били издадени бележки.


Продадена била и плоча, но с предварително закачен касов бон. А от екипа на певицата вероятно са очаквали това да мине незабелязано.

За тези продажби изпълнителката може да отнесе глоба до 2000 лв. През 2011 година стана ясно, че звездата е укрила доходи за половин милион лева и след ревизията й се наложи да си изплати всички налози за петилетка назад.


Част от продукцията на звездата е пръсната в кошници, с които няколко девойки са натоварени да обикалят из зали и да ги предлагат на присъстващи. За съжаление обаче те се оплаквали, че няма никакъв интерес към новите албуми.


Интерес предизвикал и коментарът, че в залата е имало доста сериозен брой празни места. Продавачките били изненадани, че има толкова свободни места, при положение, че са чули, че залата е била продадена предварително.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
0
Лила е чалгата в поп музиката.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени