Лиляна Боянова жертва на черна магия, още един мъж я заряза

1041
25 Август 2017, 15:00


Водещата на новините по Би Ти Ви Лиляна Боянова изпаднала в тежка депресия след последната несполука в личен план, научи HotArena.

В последната година се говореше. Че журналистката им,а сериозна връзка с мастит бизнесмен, на когото е готова да роди дете. До важната крачка така и не се стигнало, а в разгара на лятото Боянова останала сама. Поредица от фатални мъже и раздели я навели на мисълта, че вероятно страда от черна магия или прокоба, които са причина за лошия й късмет. Лиляна дори обмисляла да отиде при някоя звездна врачка, за да си стъпи най-сетне на краката.

Водещата вече трудно прикривала лошото си настроение. Единствената й утеха бил 6-годишният й син Камен, с чийто баща отдавна са разделени, пише „Ретро“В работата също не й вървяло по мед и масло заради дългогодишен конфликт с Виктория Петрова. Освен зрителска аудитория двете делили и общ мъж. Боянова искала да измести Петрова и да получава нейната висока заплата. Боянова често ходатайствала за повишение на заплатата си, като изтъквала статута си на самотна майка.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени