Луиза Григорова репетира за майчинството със сина на съпруга си

2585
11 Май 2018, 14:00


Луиза Григорова се е захванала с тежка задача да бъде идеална мащеха. Макар в приказките тази роля да не се радва на особена почит, звездата от сериала „Откраднат живот” иска да покаже, че това е възможно. За целта актрисата запълва часовете си между репетиции и представления в театъра като бавачка. С това се опитва да облекчи съпруга си – режисьора Мартин Макариев, когато той е зает да гледа поотрасналия си син, научи HotArena.

„Обичам децата. Винаги е весело, когато съм с брат си, сестра си или сина си”, преди време сподели актрисата с приятелите си. Изказването й доста изненада, с оглед на признанието, че синът на мъжа й, вече се приема и за нейно дете. Това едва ли ще зарадва особено много биологичната му майка Кремена, която преди години се раздели с режисьора след серия от негови авантюри с жени от арт средите. След развода им синът на двойката останал под постоянната опека на майка си, а с баща си се виждал по регламент – задължително прекарвали два уикенда в месеца и ми повече желание можели да излизат на пица, кино или в парка, с изричното разрешение на другия родител.

„Мартин винаги е бил добър баща, макар и Кремена да не може да го похвали като предан и верен партньор в живота. На нея й изневеряваше, но с детето винаги е бил коректен. На сина им никога не му е липсвало нищо. След развода им Марто се опита да стане дори още по-стриктен в грижите за малкия, за да не му създаде комплекси, че е нежелано дете и за това пренебрегнат”, обясняват запознати със семейните дела на режисьора. 
В любовта си към Макариев Луиза решила да подпомогне изграждането на тази връзка между баща и син още повече, като поела задачата да се сближи с момчето. Така малкият нямало да изпитва такова неудобство от компанията й и да приеме нейната роля в живота й. Самата Луиза имала опит с подобни преживявания, защото и тя е дете на разведени родители. За късмет втория й баща Евгени успял да я накара да го приема като роден татко и да го търси в трудни моменти. Двамата с времето изградили силна връзка, която и днес е жива.

Освен всичко това Григорова има опит и с отглеждането на по-малки деца, защото самата тя е кака на брат и сестра от вторите бракове на родителите си. Със сестра си Кристина от връзката на майка си живели заедно до преди няколко години, когато се отделила като самостоятелен млад човек. С брат й Никола, роден от втория брак на баща й Красимир, се виждали по-рядко, но покрай него знаела за всичко, което вълнува момчетата във възрастта около пубертета и прогимназията. Така именно и спечелила симпатиите на своя доведен син.

„Имам доста опит с децата. Ако не бях актриса по професия, можеше да стана учителка. Малките ме слушат много”, хвали се Григорова. 
Нейните напъни да е бавачка обаче изглеждат съвсем различно в очите на близките й. Макар да отрича да иска скоро да става майка, отстрани изглежда, че тя репетира точно за този момент в живота си. В момента с мъжа й имали твърде много задачи, преди да посмеят да се сдобият с наследник, но след някоя и друга година всичко научено щяло да е от полза. Голям късмет щяло да е и това, че брат й и сестра й ще са достатъчно големи, че да може да й помагат, ако някой ден се наложи да се възползва от услугите на бавачка. Синът на мъжа й също вече бил самостоятелен и не се нуждаел от чак такива грижи, така че в пълната с деца къща щяло да има голямо веселие и много малко ангажименти, пише "Таблоид". 

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени