Луна не иска мъж, събра пари за църква

1597
11 Март 2018, 15:00


Луна събира средства за построяването на православен храм в родното село на майка й – Вехтово, научи HotArena.

С каузата изпълнителката на „Чики чики“ се заема след като получава писмо от жителите на местността. „Необходимата сума за проекта е 125 хиляди лева. Сега съм се заела с това да дам гласност на доброто дело. Ще дам и аз някой лев“, обясни Луна. Към момента събраните средства за построяването на храма възлизат на 33 хиляди лв.

„Моят живот принадлежи на Господ и респективно след това – на хората“, категорична е певицата, като обяснява, че това е и една от причините защо не се вижда като булка в бъдеще. „Не искам брак. За мен свободата е най-важна. В никакъв случай не мога да обещая нищо на мъжа отсреща, не мога да му дам нищо. Ако той иска да подчини живота си на това, което се случва в моя, винаги е добре дошъл, но не искам брак“, отсече скандалната блондинка. 

„След участието си във „ВИП Брадър” не можех да се разхождам спокойно на улицата. Затова и си сложих розови кичури. И сега, докато хората се питат дали това съм аз, или не, вече съм успяла да се скрия някъде“, смее се Луна
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Село
Преди 1 година
0
Вехтово е не само селото на майка й, а и на самата Луна. ЛЪЖЕ ЧЕ Е ОТ ШУМЕН.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Моля
Преди 1 година
0
Смилете се бе хора! Няма ли кадърни и милостиви психиатри в България? Приберете я тая кукувица! Смилете се над нея! Щях да препоръчам силни успокоителни, но като гледам и за тях е вече късно. Облечете й от специалните "ризки", и НЕ Я пускайте от психиатрията!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени