Майката на Калин Врачански на нож с него заради Векилска

1608
13 Юли 2018, 14:00


Майката на Калин Врачански категорично не одобрява връзката на сина си с Мариана Векилска, разбра HotArena.


Причината била както възрастовата им разлика, така и славата на водещата на мъжемелачка. Векилска е с цели седем години по-голяма от актьора и вече има два провалени брака зад гърба си. Родителката на Врачански не може да приеме мисълта, че гаджето му вече има две деца, от които едната е студентка.


Тя беряла голям срам пред познатите си в малкото градче Роман, който шушукали, че Мариана има дъщеря, по-подходяща като възраст за актьора. Леля Недка нямала очи да се покаже пред съседите и вече е вдигнала ръце от най-малкото си дете.


Авантюрата му с доскоро омъжената жена съвсем развалил отношенията им. Които и без това не са особено добри, след като преди няколко години Врачански я накара да продаде семейния дом в Роман, понеже му трябвали спешно пари. 


Добре, че била сестра му Таня да я прибере. Не е тайна, че Недка трудно напуснала панелния апартамент, тъй като там прекарала тежки, но хубави години с децата си.


Не е тайна, че Недка сама възпитава и отглежда децата си, след смъртта на мъжа си. Той починал от инфаркт, когато Калин бил едва на 14 години. Близки до актьора издават, че заради мъчителните спомени той не иска да се връща в родното си място, предават от Ретро.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 7 месеца
-1
Калин Врачански освен известен и кадърен актьор е много харесван от жените. Нещо не ми се вярва да се е заиграл сериозно с Векилска. Ако тя иска да й се обърне повече внимание и търси някой хем платежоспособен, хем симпатяга, нека търси подходящия по години . Врачански е за младите котета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
оййллт
преди 7 месеца
-1
Поне да беше някоя хубавица. Горката майка ! Разбирам я. Дано Калинчо е вразуми и си намери красиво момиче.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Зико
преди 7 месеца
0
Права е жената. Досегашните мъже на Векилска не са й изтърпели трудния характер. Защо й нейният син да изгори?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени