Масов рев във „Фермата“

941
16 Ноември 2017, 22:00


Два месеца след като скъсаха всякаква връзка с цивилизацията и с близките си, участниците в хитовото риалити „Фермата“ получиха вести за първи път от тях, видя HotArena.


Писмата от семействата им бяха награда за доброто им представяне на историческата игра. Пликовете с думи от най-скъпите разплакаха всички, докато четяха на глад пред останалите.


Първа личната си кореспонтденция прочете Марина, която беше подкрепена от малкия си син Калоян. „Представи си го като един футболен мач, последните минути са най-тежки, стиснеш ли зъби и ги смачкаш, ще спечелиш. Без да плачеш, обичам те“, написал тийнейджърът.


Дарина научи, че малкият й внук от сина и Симеон вече е проходил, докато тя е в риалитито.


А танцьорът Калоян получи съвет от най-големия авторитет в живота си –„не се давай на тия пишлемета, внимавай как се държиш с другарите си“, посъветва го дядо му.


Най-много сълзи за пореден път проля Яни, известен с чувствителната си натура. Той обаче накара останалите да се заливат от смях през сълзи, докато се тръшкаше, че ей сега ще се разплаче.


„Аз съм си ревльо“, не се срамува да признае мъжките сълзи ергенът. „Да ме заколят няма да ревна, ама за такива неща си плача“, откровен беше Яни.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени