МЕГЗ потвърди, че носи брекети. Сузанита вън от Ангелите.

6375
14 Юни 2018, 12:24


В последните месеци топ дизайнерката МЕГЗ е неузнаваема. Каканашева е в отлична форма, а лицето й сякаш е претърпяло пълна промяна.

Злите езици шушукаха, че очевидното разкрасяване се дължи на нови пластични операции и обилни дози силикон и хиларон. Днес, обаче, по време на гостуването си при Гала в “На Кафе” Каканашева, която никога не е криела пластичните си интервенции, твърдо опроверга това. Кралицата на инстаграм за пръв път потвърди слуховете, че носи брекети.

“ Много е важно да го обсъдим, защото майка ми като дете е искала да нося брекети, но аз точно като всички деца съм отказвала. И сега ми се налага на 27 да нося. Деца, носете брекети докато сте малки. После ще бъде много по-трудно” - призова красавицата. 
МЕГЗ още сподели, че благодарение на брекетите се е балансирала, защото всяка крайна емоция като крясък или твърде голям смях в момента й носи физически болки.

Гала не спря да хвали Каканашева колко добре изглежда. А носителката на Златна Игла сподели, че промяната се дължи на фитнес, здравословно хранене и много грижа за себе си. Мегз посъветва зрителите да ядат колкото могат повече прясно откъснати зеленчуци и плодове и да си правят салати с горска трева.

Другата важна новина бе, че Сузанита вече не е част от Ангелите на Мегз и няма да участва в новото риалити на Нова - “Кралицата на инстаграм”. Дъщерята на Орхан Мурад е била изключена, заради скандалните голи снимки, които пусна в социалните мрежи преди броени дни.

“Аз самата имам симпатии към Сузи. За мен тя е едно 15 годишно дете, което работи и помага на родителите си и я подкрепям за това. Всичко, обаче, си има граници. Едно е да покажеш среден пръст в израз на бунт. Съвсем друго е да се съблечеш гол на 15. Ние не може да застанем зад това. Опитах се да говоря със Сузи, но тя отказа да разбере, че е прекрачила важни граници” - сподели Каканашева. И допълни, че съжалява за Сузанита, защото й се е искало работата с Ангелите и риалити проекта да я насочат към правилния път. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гнусна
преди 8 месеца
-1
забелязали ли сте, че поради силно напомпаната уста, явно не може да си държи лигите в устата и постоянно си облизва двете ъгълчета, мега гнусна е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хомяк
преди 8 месеца
-1
Горкото... Така си е наблъскало бузите че като се усмихне ще му се пръснат. Гала на 50 изглежда по-естествена и свежа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хаха
преди 8 месеца
-1
Какви брекети като тя е с фасети като на бобър смях
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тъно
преди 8 месеца
-3
Това жалко чучело има повече проблеми с празната голяма глава от колкото с изкривената си маймунска уста
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хм
преди 8 месеца
0
Тя Сузанита толкова самоуверено говори, ще кажеш че има олиппийски постижения или опит на зряла жена.Прекъсва, не се владее , личи си че е лапе. Не е нужно всеки да е отличник.Има хора работяги, но това дребното което вчера в ефир беше по розови гащички с вдигнати крака на стола - малко неуместно и невъзпирано.Мегз в случая й дава точен урок на жовота, от който Сузанита се учила.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
МекГъз
преди 8 месеца
-9
Тази карикатура е толкова несъръзмерна и грозна..не е истина! Каква смачкана физиономия, брадичката и е в устата, а главата и е колкото телевизор на фона на късото тяло! Пълен потрес, тази е една от най-противните и безлични жени в България! Не брекети, а нова глава трябва да си сложи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емма
преди 8 месеца
-3
С Гала са като наборки.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени