Мисис Глоуб: Не съм красавица!

710
21 Декември 2017, 10:33


Не се имам за красавица и не съм отишла на конкурса „Мисис Глоуб”, за да демонстрирам красота. Там се търсеха други качества”. Това заяви българската мисис Глоуб Танита Стойчева, научи HotArena

„Конкурсът е за успешни дами. Критериите са различни – участват семейни или разведени жени и това не е конкурс за красота”, обясни още Танита.

Тя призна, че е наясно с квалификациите по свой адрес, но не й пука особено за тях. „Конкурсът е частен и е за жени преживели домашно насилие или други емоционални травми. Държи се от психоложката д-р Трейси Кембъл.

„В него участват жени с бръчки, с различни възрасти, с различни преживявания. Имаше момичета на 26 години, а аз с моите 49 бях най-възрастната.
Няма как да се боря с тях, а и не това е целта”, разказва още Танита.

Тя се записва в шоуто, след като баща й умира. „Шест месеца го гледах на легло. След погребението реших, че трябва да направя нещо, за да изляза от тъгата. Записах се, одобриха ме и заминах”, споделя тя.

Участнички от 74 страни взимат участие в състезанието. Танита печели титлата „Най-позитивна личност” и е поканена да участва в конкурса „45+” следващата година в САЩ.

Победителката в „Мисис Глоуб” е красива литовка, която е 20 години по-млада от нашата миска. „Не се имам за красива, но определено се надявам, че съм добър човек. Спортувам, храня се здравословно и вярвам, че изглеждам добре за годините си”, казва още тя.


Според нея възрастта не е порок, а също така и годините трябва да се носят с достойнство. „Гордея се, че нямам нито една пластика по себе си”, казва миската, която има фирма за пиар. 

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени