Наско от БТР се оженил в Сърбия за по-евтино (Булката вече е бременна?)

2552
29 Октомври 2017, 17:00


Рокаджията Атанас Пенев от БТР пак се престраши да мине под венчило, видя HotArena.


След един неуспешен брак с гримьорката Силвия Стойчева, музикантът каза „да” на изгората си Ивана. С избраницата му отлагаха този момент почти 10 години, но миналия уикенд решиха да станат семейство и пред закона. При това вместо скромен таен ритуал се взеха на пищна церемония в Сърбия. 


Събитието било готвено поне от шест месеца в пълна секретност. На него били поканени плеяда звезди от родните и чуждите музикални среди. Освен това семейството на булката наброявало доста народ. Младоженката – сръбкинята Ивана искала да присъстват роднини, приятели и близки, с които от години била разделена заради живота си в София. „Тя настояваше, че и без това са се установили в България, та поне за този ден могат да са близо до родителите й”, издават запознати с организацията на тържеството. 


Двамата се запознават още през 2003 година и от тогава насам за брак се говори многократно, но до него така и не се стига. Пречки пред това на пръв поглед няма – Наско отдавна е приключил отношенията с майката на дъщеря си. Наследницата му Мартина пък е тийнейджърка и добре разбира нуждите баща й да има жена до себе си. Сватбата обаче се бави, а рокаджията на шега обяснява, че кметът на Каварна Цонко Цонев се е заканил да го венчае на сила и дори сбира другарите му тайно, за да го изненада. 


Е, в крайна сметка Цонко активно се зае с тържеството на Наско, закъсняло с 14 години макар и само като гост. Именно той издаде със снимки за щастливото събитие, което събра рокаджите ни в Ниш миналия уикенд. Сред имената се отличаваха тези на Преслава Пейчева и съпругът й Ясен от група „Те”, както и Данчо Караджов от „Сигнал”.


Причината Наско да организира тържеството зад граница, в началото изненада мнозина. Тя обаче е съвсем разумна. В Сърбия певецът не се притеснявал, че някой може да му досажда или пък да безпокои известните му гости от рок средите с неочаквани снимки или мераци за автографи. Освен това финансово празненството излязло двойно по-евтино, отколкото би било в България. 


„Едно младо семейство трябва да мисли за тези неща. Все пак най-естественото нещо е да пести за наследници”, заговорничат за бъдещето на двойката гостите на Наско и Ивана.  


Булката която тази година чукна 33 за сега не издава дали не е готова с още една сензационна новина след сватбата. По време на тържеството обаче всички надничали към коремчето й, което въпреки диетите и доста фината й физика издавало, че е възможно да крие тайна. Сръбкинята, разбира се, се чувствала готова за подобна стъпка, особено сега, след като с Наско вече били семейство и пред закона, предават от УикендКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени