Ново черно петно: Пол Боевски лъже, че детето му е болно – ужилил куп народ с пари!

5164
07 Март 2018, 14:44


Синът на Гълъбин Боевски от години не се грижи за наследника си, бившата му го гледа сама.

Синът на щангиста Гълъбин Боевски – Пол, лепна ново черно петно върху фамилията им. Докато баща му лежи в затвор в Бразилия заради кокаинова афера, Пол Боевски решил да мами хората и да ги завлича с пари, използвайки най-ценното, което има – детето си. 
Пол и бившата му жена Капка от години не са заедно, а за сина им се грижи единствено и само тя, пише "Галерия".

Как му е хрумнало на Пол да проси пари, лъжейки, че синът му е в болница, никой не знае, но майката раздуха историята в социалната мрежа. Капка Алексиева публикува възмутителен пост, който гласи: „Не давайте пари на бащата на сина ми! Детето ми не е в болница! Намират ме хора да
искат обратно хиляди левове,  дадени на него във връзка с моето дете! Отглеждам сина си сама от години! Излъгани сте!“.

По всичко личи, че Боевски-син е ударил дъното, а щом е тръгнал да проси от околните, служейки си с измама, явно кранчето от страна на баща му окончателно е секнало. Говори се, че  Гълъбин Боевски е фалирал напълно.  Вече не може да е нито глава на фамилията си, нито да издържа кого да е от членовете й. Доскоро той все покриваше гафовете на Пол, но изглежда вече няма да може да го спасява, а той съвсем е загубил мярката, ужасени са и близките на семейство Боевски.

Не може да се каже в такъв случай,   с какви пари Пол е вдигнал сватба, която се състоя в началото на годината. С Капка той нямаше брак, а настоящата късметлийка е последната му изгора Вилияна Янкова. Церемонията е била в тесен кръг и всички са я пазили в тайна. Може би целият масраф е покрит от семейството на новата съпруга, а те тепърва ще берат ядове с буйния Пол, убедени са от обкръжението на бившата му Капка.  

Още от ученик синът на Гълъбин Боевски имаше криминални прояви. Тогава той се разхождаше с  газов пистолет в класната стая,  а и често играеше с приятелите си на руска рулетка. Когато беше на 15 години, той се простреля в слепоочието, получи тежка рана и лежа в клиниката по изгаряния. Баща му пък се наложи да подаде оставка като общински съветник.  

Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тцтцт
преди 9 месеца
0
Тоя Пол е откровен идиот, ама па и тая Капка чий го е дирилс при него, явно и тя си не е баш наред!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аха
преди 9 месеца
0
А втората трябва да е още по не наред да се нахендри при такова чудо.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени