Опустошителна лавина, предложение за брак и новина за огромно наследство дават началото на най-мащабния български сериал „Скъпи наследници“

1317
14 Януари 2018, 12:15


В понеделник, 15 януари, от 18:00 часа, зрителите на bTV ще станат свидетели на изключително драматичен, заплетен и изпълнен с емоции първи епизод на дългоочакваната драмеди поредица „Скъпи наследници“. Стартът на сериала ни пренася сред красотите на турската планина Арарат, където екстремният спортист Борис Йотов (в ролята Орлин Павлов) едва не губи живота си, затрупан под опустошителна лавина.

Докато на лекарите се налага да вземат трудното решение дали да му ампутират ръката, близките му в Бели Вит - баща му Косьо (в ролята Георги Кадурин), майка му Неда (в ролята Виктория Колева) и гаджето му Ана (в ролята Лорина Камбурова), се измъчват от неизвестността жив ли е Борис или не.

Междувременно адвокат Перпелиева (в ролята Надя Иванова) хвърля в смут членовете на семейство Дочеви, след като от името на дядо им Дочо ги кани в родния им селски дом. Как така дядото е наел толкова скъп адвокат, след като е живял скромен живот и каква е тази мистерия, която ги чака в Бели Вит?

На деспотичната и заядлива Милица (в ролята Койна Русева) й се налага отново да се срещне с „любимия наследник“ и неин брат Марин (в ролята Димитър Бененкин). Неосъществен музикант, който навремето е жертвал кариерата си в името на дъщеря си и жена си, сега той е властен и консервативен, държи неговата дума да бъде последна. Именно наследството от над 1 000 000 евро, което бай Дочо е оставил на „скъпите наследници“, е възможността да живее мечтания си живот. Същото обаче важи и за сестра му Милица, чиито безскрупулност и амбиция прозират под широкополата шапка на разведена бизнесдама.

Огромната сума ще се окаже заветно желание на много повече персонажи от очакваното. За да я спечелят обаче, „скъпите наследници“ трябва да изпълнят едно почти непосилно и многозначително условие. На пръв поглед от него засега не се интересува дъщерята на Марин Катерина (в ролята Даяна Ханджиева), която, за разлика от майка си Венета (в ролята Ивана Папазова), няма намерение да бъде безгласна домакиня и просто предана съпруга, а мечтае да развива професионалната си кариера на лекар-невролог. Възможността й се дава, след като печели стипендия от престижен университет в Америка, където да кара едногодишен стаж.

Новината за успехите на Катя обаче не се приема добре от дългогодишната й половинка Румен (в ролята Любомир Ковачев). Нарцистичният лекар е готов на крайни действия, дори да саботира кариерата на приятелката си, само и само тя да не замине. Той ще замисли коварен план, но дали действията му ще се увенчаят с успех, гледайте в първия епизод на „Скъпи наследници“, от 18:00 часа, в ефира на bTV.

Успял да излъже смъртта и приключил с екстремния живот, включващ спортни авантюри и връзки с много жени, Борис Йотов решава, че е време да се укроти в родното си село с гаджето си Ани. Неочаквано предложение за брак и пръстен, поднесен в леглото, сварват неподготвено младото, наивно и полу-голо момиче. Дали Ани ще каже „да“ или спортистът ще се окаже връхлетян от още едно неочаквано бедствие, гледайте в понеделник, от 18:00 часа, по bTV.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени