Радина Червенова се стопи, говорителката се перчи заради мъжа си началник

2557
29 Септември 2017, 16:00


Новинарката-ветеранка Радина Червенова направо се е стопила и е заприличала на скелет, откакто съпругът й Коко Каменаров стана шеф на БНТ.

Двойката се появи в ложите на Народния театър за деня на София – 17 септември и всички гости видяха колко слаба и изтощена изглежда любимата говорителка на поне две поколения българи. Чаровното и иначе енергично миньонче сега е с хлътнали скули, изкльощавели рамене и видимо е свалила поне 7-8 кила.

Причината е ясна – телевизионерката е стресирана от новото си положение в телевизията. Тя е смутена от отношението към нея на дългогодишните си колеги, както и от слуховете, че трябва да бъде отстранена заради конфликт на интереси. Новият директор сложи край на одумванията, като заяви, че трябва да е наистина луд, за да я махне от екран, защото е безспорен професионалист. Въпреки това обаче, одумванията не спират и особено недолюбващите Червенова все гледали да й намерят кусур.

Всяко по-критично мнение от устата й,  било коментирано като надувка, която си позволява като жена на директора. Разбира се, не всички гледат на нещата по този начин, особено тези, които добре познават и Радина, и Коко. Говорителката, която никак не си пада авторитарна личност, не само че не си позволявала да се перчи, а се свивала и тревожела, че колегите от близкия й кръг вече не гледат на нея като на приятел и претеглят всяка дума в нейно присъствие.

Макар и стар професионалист, червенокоската се тръшкала на Коко Каменаров, че хора, с които преди си е имала приказката, вече не са толкова сърдечни и ще загуби и последния си приятел в телевизията. Екранният й партньор Спас Кьосев обаче не променил и на йота държанието си и й вдъхвал кураж. Двамата от няколко години водят емисии заедно и макар да е с 20-ина години по-млад от Радина, това изобщо не боде очите на зрителя. Чаровният младеж я уверявал, че не желае да води новините с никого другиго, освен с нея, пише "Таблоид".  
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени