Сашо Морфов намерен в безсъзнание при входа на Народния, алкохолът ще го довърши!

1318
12 Август 2017, 12:44


Сашо Морфов сериозно е изкарал акъла на работещи в Народния театър преди дни, разбра HotArena.


Страстта на Александър Морфов към чашката не е тайна за никого. Но, напоследък, тя минава всякакви граници и рискува да струва прекалено скъпо на иначе талантливия режисьор. Дори по време на лятната ваканция, често може да бъде забелязан около Народния. Но състоянието, в което се появява в храма на Мелпомена, е просто неописуемо!


Въпреки непоносимите жени навън, Морфов не се отказва от солидната консумация на концентрат. А това няма как да не даде съответните последствия. Грозна случа с негово участие се случи няколко дни след оставката му от поста главен режисьор. Към 11 часа сутринта, безжизненото тяло на Сашо било открито от сценичен работник при служебния вход на театъра.


Той веднага се развикал за помощ и се паникьосал, защото Морфов не изглеждал много жив. Но пък, миришел доволно на алкохол! Това веднага издало каква е причината за това му състояние. Режисьорът бил снощен и когато тръгнали да го вдигат от земята, той измотолевил нещо в опита си да разкара помагачите.


На следващия ден, театралният гений нахълтал в офиса на шефа на Народния Мариус Донкин и му вдигнал грандиозен скандал. Едва ли не той му бил виновен защо се е напил така и станал за резил, пък после всички разбрали за това. Двамата отдавна са в много остър конфликт и се смята, че именно той е принудил Морфов да си бие камшика от най-голямата ни сцена. Говори се, че ще заработва крупна сума пари като режисьор в Скопие, пише "Телеграф".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени