Щерката на Наталия Гуркова по нейните стъпки (Малката Джорджия с първи изяви на подиума)

2129
11 Февруари 2018, 15:00


Една от най-красивите миски Наталия Гуркова е решила да направи от дъщеря си своя достойна наследница на короната, разбра HotArena.


Гуркова е записала дъщеря си Джорджия на курс за манекенки, с който се надява да пробуди усета й към подиума. Освен това малката вече е натрупала опит пред обектива, защото майка й поискала да й направи професионални снимки и собствен бук. 


„Тя явно смята да я пусне за лице на реклами и да стартира от рано кариерата й. Сама е признавала, че съжалява как нейната не се разви достатъчно, че да стигне до киното и явно има такива амбиции за детето”, коментират с ирония запознати. 


Желанията на Наталия обаче явно не са съвсем безпочвени, защото малката вече има известен опит на подиума. Преди време госпожицата дори участва в конкурс за мини мис и грабна приз за чара си. Тогава логично коментарите бяха, че е наследила хубостта от майка си. 


„Според всички Джорджия външно повече прилича на мъжа ми, а синът ни има моите черти”, опитва се скромно да прикрие факта, че има заслуги за постиженията на малката Наталия, предават от Уикенд.  

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени