СКАНДАЛ! Щерката на Юлиан Вергов пропушила трева още на 12! (+Вижте колко е цинична)

2950
14 Март 2018, 16:00


„Трева! Тези бонбони имат абсолютно същия вкус, като истинска трева са!“, изцепва се в клипче дъщерята на Юлиан Вергов – Алена, видя „Галерия“.

 

По това време слабостта на татко е едва на 12 години, а изглежда не се притеснява да признае, че пуши трева и е експерт по вкуса й.

 

Във видеото, което Али е публикувала в канала си, тя споделя заедно със своя приятелка за експеримент с бонбони, наподобяващи реални вкусове. Пробите са забавни, до момента в който за публиката не става ясно, че малката чаровница не е от скромните момичета, възпитани порядъчно и в послушание. 

 

Алена е достойна наследничка на Вергов, който неведнъж е признавал, че е бил хулиган в училище и дори е изключван заради непристойно поведение. Майката на девойката – Ирина, която от години е разделена с Юлиан, изобщо не й се месила и не правела забележки на Алена. Ето защо тя няма мярка и в езика си, често си служи с груби определения и ръси цинизми на килограм, което е ужасно впечатляващо за връстниците й, но не говори изобщо добре за нея.

 

Вергов пък отдавна й е изпуснал края и е вдигнал ръце, смятайки, че не може да контролира щерка си. Пред колегите си той признал, че трудно може да бъде авторитет в нейните очи, след като на годините й също не се е държал особено прилично.

 

Али е най-скандалното дете в творческите среди, дори стилът й на обличане не приляга на 15-годишна дама, каквато вече е.

 

Едно е сигурно – порасналото момиче е красавица, което може да й отвори врати по-нататък в живота. Тя обаче ще трябва да се постарае за маниерите си и да забрави тийнеджърските си изцепки, за да не губи ценно време за своето развитие. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
M
преди 11 месеца
0
Батко, колко сте зле... хем сте жълт сайт за фалшиви "новини", пък не си сверихте инфото, че има нов вид бонбони, които са с вкус на какви ли не неща, дори и сополо, колкото гадно да звучи... малко си оправете информацийката, защото ако съм аз, бих ви съдила... жълтарчета
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
проверявайте си по-добре
преди 11 месеца
0
Хотаренци пак сте недоразбрали и смешни , става дума за бонбоните жели бели , които са за ДЕЦА и някой имат вкус на трева , която расте навсякъде , а не марихуана бъркате ги двете треви отново показахте , че за нищо не ставате
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени