Слави оплю Любо Нейков: Той е пълен бездарник!

3192
18 Февруари 2014, 15:59


С жестока подигравка и присмех от страна на Слави Трифонов, започва работа в „Хъшове“ актьорът Любо Нейков. Пълничкият актьор е любимец на зрителите от години, но както се оказа не и на бившия си колега и началник, разбра HotArena.net.


Любо бил предложен навремето от Росен Петров, който го видял в една постановка в Сатирата. Уговорил Слави да го прослуша, но Дългия веднага му намерил куп недостатъци.


„Тоя е напълно бездарен и не става. Виж го на какво прилича. Няма да излезе нищо от него. Но хайде да го пробваме, няма кой да играе“, казал тогава злъчно Слави по адрес на Любо.Нейков за отрицателно време спечелил публиката и бил назначен в предаването, където бързо се превърнал във всеобщ любимец. Въпреки това, когато думите на Слави достигнали до него, той сериозно се обидил и имал винаги едно наум, разказа преди дни Росен Петров.Бившият водещ сподели още, че близкото приятелство между Нейков и Трифонов е било само за пред камерите. Всъщност двамата не се понасяли от първия ден и помежду им тлеела тиха вражда.


Фактът, че се е чувствал недооценен като кадър, че няма възможности за развитие и е принуден да спазва казармен режим, станало причина Любо да напусне предаването. През 2006, заедно с Евтим Милошев, Габриел Георгиев и Иван Спасов, създали собствената продуцентска къща „Дрийм Тийм“.


Компанията стои зад няколко успешни филма, сериали и предавания, а екипът открито поведе война със Слави за любовта на зрителите. Любо неведнъж откровено е признавал, че „задушаването“ в шоуто го е накарало да си тръгне, докато Слави никога не е коментирал раздялата с пълничкия комик.


Не е тайна, че в шоуто цари казармен режим, благодарение на който предаването жъне успехи. И докато стратегията е печеливша за Дългия, екипа му плаща висока цена, тъй като прекарва почти целия си живот в студиото, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
истината
преди 4 години
0
Той пък славито къв бездарен селки пендел е не е истина.Псевдопатриот дето се продава като курва на която партия му плати повече.Бахти връзките дето има от 10-12 години никой не гледа БТВ вечерта заради смешното му шоу и пак си стои там.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени