100 Кила живееше с прасе, смени го с куче

335
11 Октомври 2020, 16:15


Рапърът 100 Кила отглеждаше в дома си малко виетнамско прасенце, но след няколко месечно съжителство, изпратил домашният си любимец да живее във великотърновско село. Изпълнителят на хита „Газ до дупка” го поръчал по телефона, но явно не го разбрали какво точно иска и му доставили „15-килограмов шопар”.

Първоначално Явор Янакиев, както е рожденото име на музиканта, не знаел какво да прави с животното, тъй като очаквал да получи мини прасе, каквото всъщност искал. Рапърът решил да го върне и го затворил в гаража за три дни докато някой го вземе и му донесе малкия вариант. Докато го наглеждал обаче, се привързал към него и го направил свой домашен любимец. Нарекъл го Секс. Една сутрин обаче като си лягал след участие в столично заведение, прасето започнало да тропа по ламината. 100 Кила му дал да яде с надеждата, че после ще го остави да се наспи, но то отново започнало да вдига шум. Дори затварянето му в специална декоративна кочинка не дала резултат. Прасето шумно си играело и будело стопанина си.

Затова Секс бил изпратен във Великотърновско село, където заживял на двора. „Много хубав беше Секс, много гальовен, но колкото и да го къпех, си миришеше на прасе и ми усмърдя всички дрехи. Не мога да го гледам вкъщи”, жалва се изпълнителят, който заменил прасето с куче, писа Уикенд. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени