1500 лв. глоба за маниака, който преследваше Емануела

https://hotarena.net/laifstail/1500-lv-globa-za-maniaka-koito-presledvashe-emanuela HotArena.net
1500 лв. глоба за маниака, който преследваше Емануела

Преследвачът на Емануела Алекс Воуг, е глобен 1500 лв, реши районният съд в Разлог.

Сагата с делото приключи след 11-ото поред заседание. Решението на съда обаче може да бъде обжалва в 14-дневен срок. В съдебната зала не се явиха нито ищцата, нито ответникът, който продължава да се издирва, а само адвокатите им. Делото бе отлагано десет пъти поради неявяване на ответника или служебният защитник. Истерикът започна да преследва Емануела преди седем години в цяла България и дори зад граница, пръскайки средства на самолетни билети и хотели. Той не я оставил намира и не спирал да й пише в социалните мрежи, както и на телефона й, досаждал с дълги любовни излияния и заплахи. По-късното издевателство прераства в шпиониране, преследване по паркинги, заведения, хотели, гонки с коли. Заради фиксацията на въпросното лице Емануела сменя жилището си, защото е започнал да я причаква дори пред дома й.

Търпението на певицата свършва след участие в Банско, където Алекс поискал отново да се срещат насаме. Наложило се гардовете на заведението, както и тези на певицата да се намесят и да я спасят от преследвача, писа \"Телеграф\".

Последвалата жалба в полицията, а по-късно и в Районната прокуратура в Разлог повдигна обвинение за 48-годишния истеричен натрапник от София. През юли 2019-а по закона за МВР мъжът бе предупреден да прекрати преследването срещу Емануела и да не я доближава по-близо от 100 м, но той продължаваше. Лудият ухажор признава във видео, че той е  този, който пише постоянно на фолк изпълнителката, дори твърди, че има видение с нея.

1 Коментара

Анонимен

преди 2 години

този ако ми падне ще му хвърляй ях педах и ще го пратя в ада

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.