Адреналинка подпали война между Рачков и Мария Игнатова (Подробности за скандала)

11911
07 Април 2017, 17:00


Водещата Мария Игнатова не можела да понася трите адреналинки от „Господари на ефира“, но ненавиждала едната от тях – Радинела Чаушева, научи HotArena.

Заради предаването „Като две капки вода“ се наложило трите адреналинки да се гримират временно в гримьорната на Мария Игнатова. В началото жената на Рачков приела с разбиране промяната, още повече , че половинката й е съседното предаване, от което получава здрави хонорари.

Драмата обаче настъпила след реплика на една от адреналинките – червенокосата Ради, и то изречена в отсъствието на Игнатова. „Ухо“ от предаването доложило на блондинката, че 21-годишната софиянка ръсела суперлативи за таланта и чара на Рачков, общувала си твърде често с него, а той, като всеки мъж, не пропускал да й отправя, с повод и без повод комплименти и да се задява с нея.

Игнатова се притеснила, че Рачков може да й слага рога с по-младата адреналинка. Дори вербувала други хора от „Господарите“ да слухтят около гаджето й в нейно отсъствие. Блондинката заподозряла, че Ради иска да се намърда в леглото на Рачков, за да й удари рамо и от обикновена адреналинка да я пробута в телевизионните среди като репортерка, пише „Ретро“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стефани
преди 4 години
0
Ех тази Ради... Много иска да е в центъра на вниманието но с поръчковите статий няма как да стане, мила. Всички ти се смеят колко проста и ограничена си!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени