Актьорът Алек Алексиев: Бях готов да тръгна да помагам в Турция

https://hotarena.net/laifstail/aktiorat-alek-aleksiev-biah-gotov-da-tragna-da-pomagam-v-turciia HotArena.net
Актьорът Алек Алексиев: Бях готов да тръгна да помагам в Турция

Първото нещо, което направих след разрушителното земетресение, бе да преведа пари   

„След като разбрах за бедствието, исках да тръгна за Турция. Но осъзнах, че страната е мощна и сериозна, че трябва да осмисля каква е реалната нужда на хората на терен и да изчакам. Всеки може да отиде да занесе вода и храна. Но дали само това е нужно, за да си полезен? Случва се доброволците понякога да пречат въпреки желанието си да помагат“.

Това каза актьорът Алек Алексиев, пише България Днес.

Екранният доктор Василев от „Откраднат живот“ е един от достойните българи, втурващи се без излишен шум и помпозност да помагат на хората в ситуации на масови нещастия.

Той вече превел пари след труса и се гордее с всички българи, които се включват в различните кампании.    

7 Коментара

Pamela

преди 1 година

Паляк Паляков. Гледах наскоро повторение на Черешката на тортата с негово участие. Няма по-инфантилно и нелепо представяне от неговото. Лееше простотия и лиготия на килограм, а самочувствието в тавана…..Ужас

Коментирай

Палячо

преди 1 година

Върви да помагаш на н.а.цистите в Окрайна..Имат спешна нужда от ново пушечно месо.

Коментирай

На майка ти

преди 1 година

В устата помак ти не братовчедка си не помогна като беше в Русия , Мир на праха ти Лорина Камбурова! За нищо не ставаш педераст

Коментирай

абе,

преди 1 година

Поредният които си прави реклама от земетресението в Турция и Сирия.Като смята,че Турция е сериозна и мощна да беше заминал за Сирия.Там земетресението също е нанесло огромни щети и погубило хиляди животи.

Коментирай

Аз съм

преди 1 година

Сложил флагчето на Украйна и голям герой го играе. Нищо, че е голяма страна ти иди, ще ти намерят работа, пък дано се отървем малко от такива инфантили като тебе!

Коментирай

......

преди 1 година

Майка му е рускиня от Коми.

Коментирай

Лллл

преди 1 година

Махай се в Украйна

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.