Алекс Сърчаджиева на годишнината на Ласкин: Вярвам, че е до нас и ни пази!

1072
06 Януари 2020, 16:00


Актрисата Алекс Сърчаджиева още страда по любимия си Иван Ласкин. Навръх първата годишнина от смъртта на актьора, любимата му още не го е прежалила, научи HotArena.

„2019-та беше най-тежката в живота ми. Преживях я - ден да мине, друг да дойде, в някакъв унес. Надявам се да съм достатъчно силна, за да се справя с това, през което преминавам, и да си отгледам детето по достоен начин, и да създам един достоен човек”, казва още Алекс.


Тя сподели и други лични моменти.

Аз останах абсолютно сама със София. Но се оказа, че имам абсолютно прекрасни хора до себе си. В цялата тази трагедия се появиха едни хора, които си правиха пиар върху всичко, което се случи. 4 дни след смъртта на Иван беше много страшно за мен, мислех, че наистина ще умра, преди да изляза на сцената. Но когато се случи една такава трагедия е много трудно да се събереш.”, спомня си звездата.


За Алекс огромно изпитание е било и завръщането й на сцената.


„Когато излязох на сцената тогава, настъпи такава тишина, че си казах: „Господи, какво правя на тази сцена”. Но след това получих такива аплодисменти, които бяха тяхната благодарност.


За което и аз им благодаря. Господ ти взима нещо, но ти дава друго. И това е любовта на хората”, споделя още актрисата.

Най-трудно й е обаче да съвместява работата си с грижите за дъщеря си. Година след смъртта на Ласкин, тя признава, че често няма пари да наеме детегледачка за дъщеря си. Но пък приятелите й държат широко отворени вратите на домовете си за нея.


И са готови винаги да откликнат, когато им се обади с молба за помощ.


Имам едни достойни приятели, които ми помагат по всякакъв начин. Аз не мога да си позволя детегледачка, но мога да им се обадя и да им кажа–може ли да гледате София, докато аз пътувам по работа”, споделя водещата на „ВИП Брадър” и „Игри на волята”, пише „Телеграф”.


Въпреки трудностите и изпитанията, Алекс не губи вяра. Не е загубила вяра и в любовта си към Ласкин, за когото вярва, че е до нея дори и от другата страна.
Вярвам, че животът някъде другаде продължава. Защото иначе щеше да е много тъпо. Живееш тук и умираш. Безсмислено е.


Вярвам, че е до нас и ни пази. Аз нямам избор да нямам волята и силата да продължа. Предстоят ми много хубави неща в театъра, предстоят ми премиери. Имам една идея, която ми се върни от известно време.


Искам да направя нещо много искрено и честно. Искам да изляза на сцената такава, каквато съм аз. Да изляза и да разкрия душата си. Искам през 2020 година да се събера и да го направя, и да разкажа моята история такава, каквато е”, сподели още Алекс Сърчаджиева.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бееее
преди 6 месеца
-5
Сашка и Иванчо ако не бяха пишман актьорчета в България щяха да умрат от глад.Една лична история я пробутва за национална.То не бяха драми с баща и,майка,сега с този обикновен бг пияница и киселяк.Той не загина за някаква кауза или в полза роду а от алкохол.Точка.Идва в повече на всички.Повече умереност,а не показност.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жребец
преди 6 месеца
-4
Александра, Ласкин нека ви пази, но ти нас ни остави на мира! Не ни се отваря компютъра при мисълта, че ще започнеш с твоето хленчене. Теб никой не те занимава със своите си неволи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени