Александър Сано хвърлил пъпа на щерка си в Royal Academy of Arts в Лондон (Ава вече с първа роля в сериал)

2435
10 Февруари 2018, 15:00


Александър Сано е хвърлил пъпа на дъщеричката си в Кралската академия по изкуства в Лондон, разбра HotArena.


Актьорът, който се превърна в масов любимец с ролята си на Косъма в "Под прикритие" искал да хвърли пъпчето на малката Ава на специално място. "Там е, на скрито месетнце", с усмивка обяснява звездата. 


И допълва, че на прощъпулника си Ава хванала банкнота и химикал, затова и с майка й Нели се чудят как да тълкуват избора й. В дъщото време момиченцето проявява и сериозен интерес към изкуствата и актьорската професия на татко си. 


И вече може да се похвали с първата си голяма роля в нов български сериал, където играе.... дъщерята на татко си. "Малко преди да започнем снимките се оказа, че няма подходящо дете, което да изиграе ролята. И тъй като става въпрос за момиченце на 6-8 годинки, което да играе моя дъщеря, просто предложих да я доведа и да я пробват", с усмивка казва Сано. 


Режисьорът я харесал веднага и снимките започнали. Иначе малката госпожица се увлича и от изкуствата и все още не е решила каква иска да стане. Детето е свикнало с известността на баща си и като по-малка дори питала другите деца в детската градина кога ще дават родителите им по телевизията. 


Името й пък е идея на майка й - Нели Атанасова. Която го измислила в нощта, в която я родила. "Майка й го избра няколко часа преди да я роди. Просто ме събуди и каза "Ава", разказва Косъма, предават от "24 часа"
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени