Алисия и Христина Витанова НЕ си говорят! Певицата й отмъкнала Бирмата под носа! (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-i-hristina-vitanova-ne-si-govoriat-pevicata-i-otmaknala-birmata-pod-nosa HotArena.net
Алисия и Христина Витанова НЕ си говорят! Певицата й отмъкнала Бирмата под носа! (Подробности)

Фолк певицата Алисия и доскорошната й най-добра приятелка Христина Витанова вече не се понасят, научи HotArena.

А причината е повече от тривиална – мъж!

 

Както вече и бабите от село знаят, Алисия и пернишкият милионерски син Георги Станоев имат връзка. Отношенията им стартираха около Нова година, като още отпреди това се е усещал флиртът между тях.

 

Всъщност – още докато Бирмата движеше с приятелката на АлисияХристина Витанова.

 

Станоев и бившата гимнастичка имаха любовен романс миналото лято, който продължи няколко месеца.

 

Близки до двете приятелки коментират, че именно Витанова е запознала Бирмата с Алисия. Така започнал и флиртът между фурията и милионерския син.

 

В началото Христина си мислела, че двамата просто се бъзикат, но докато се усети, Станоев я зарязал.

 

„Алисия допоследно отричаше пред Хриси да има нещо общо с Бирмата. Лъжеше я в очите. Сега обаче, когато нещата са пределно ясни, Христина не иска и да чуе за бившата си приятелка“, разказват близки до Витанова.

 

Най-недоволна от връзката на Бирмата с Алисия обаче се оказва Лидия Станоева. Майката на пернишкия бизнесмен не може да преглътне, че синът й отново се занася с фолкаджийка, пише в. „България Днес“.

 

19 Коментара

1

преди 8 години

I Alisiq i Hristina sa golemi bokluci!

Коментирай

дa нaли

преди 8 години

Колко дa сa големи?Едвa ли сa по големи боклуци от Николетa дош Сaнтош Aвейро aхaхaaaaa

Коментирай

Doni

преди 8 години

Тая Христина нали си има нов любовник Маджи ли там какъв беше,защо да се сърди на Алисия нека и тя да си има.

Коментирай

Lori

преди 8 години

Kakvo ni zanimavate s tiq prostakeli.

Коментирай

хахаха

преди 8 години

Съмнявам се да й се сърди! Тук няма чувства, няма емоция, всичко е алъш вериш, разменностокова търговия една гола ..... за подаръчета. А и трябва да побързат това е бързоразваляща се стока. Верно не е сапун да се изтърка, но остарява с времето, а на пазара се търси свежа стока.Така че дерзайте стари момичета, пускайте на промоция!

Коментирай

bobi

преди 8 години

Дърти курви! Представи си какво ще излезе от децата им с примера който им дават.

Коментирай

ох

преди 8 години

Каквито са те такива ще бъдат и децата им а даже можи и по зле

Коментирай

шут

преди 8 години

На тия двете децата не им ги мислете. Ами малката Никол с майка която Лозанова е за мислене. Порят е за разнообразие и си пуска сама слухове чия любовница е. Общо взето положението е трагично при бея. А колкото до Алисия всеки знае че е перфектна майка, малкия Валерко е щастливец с такъв родител като нея.

Коментирай

seriozni momicheta sa , no majete s koite se hvashtat sa bokluci

преди 8 години

Nito go e vzemala ot Hirstina, nito sa skarani. Hristina si ima maj do sebe si, kakto i Alisia. Vseki si e v maj do sebe si, samo prostitutkite gi smenqt pochasovo klientite si.

Коментирай

именно

преди 8 години

Предполaгaм вaшите ги възпитaвaте в строги религиозни и морaлни принципи.Сигурно с по мaлко от професори, министри и презиненти нямa дa се примирите.Дa не стaне тaкa, че от гледaне и коментирaне чуждите децa, дa зaбрaвите зa вaшите и те дa се превърнaт в товa, което коментирaте.

Коментирай

Getsbi

преди 8 години

ex kva drama

Коментирай

asunooo

преди 8 години

Асунооо стига си си писала положителните коментари. Смешна и жалка си вече! Все Николета ти е на устата. Че и дъщеря и си замислила. Ами сещаш ли се, че имаш син ма, краво разчекната? Захвърлила си го в родното си село при баби и дядовци, а за чуждите деца се къхариш. Ходиш да се клатиш на ляво и на дясно с всеки който е готов да плати, а сина ти хората го отглеждат. Какво ти бърка в разпрания пърдялник кой и как се грижи за Никол? Ти дете нямаш ли за гледане ма? Или се сещаш за него само когато трябва да цоцаш баща му за пари?

Коментирай

теди

преди 8 години

Така е, роднините на Ася прекаляват с Никол. То бива, бива отвратителни и гнусни хора, ама това на нищо не прилича. Да обиждат майката колкото искат, но какво им пречи детето? На Ася хубаво ли и е когато обиждат сина й?

Коментирай

до тьотя Гинки другaрчетaтa в глaвaтa й

преди 8 години

Не знaм дaли тези двa коментaрa сa от един и същи човен, но първия съм сигурнa, че е софийскaтa пенсионеркa( стaрa момa) Тa зaрaди годините и рaзклaтеното й психично здрaве и влизaм в положение, че хaлюцинирa и виждa нa всякaде Aлисия, брaтя, сестри, лели,стринки и тaкa чaк до девето коляно.Те родителите й не живеят ли в София бе бaбо?И те дa и гледaт детето явно се спрaвят по добре от Ерединa.Нямa дa нaвлизaм в подробности, кaкво имaм предвид, че кaквито сте " морaлистки" ще скочите веднaгa.

Коментирай

До тази с дългите заглавия

преди 8 години

Много си зле,ако мислиш,че някоя пенсионерка се интересува от Алисия и живота и.А пред вид това ,което си писала -ти дали не си баба Наска или дедо Пламен?

Коментирай

тaзи с дългите зaглaвия

преди 8 години

Aууу боли ли? A, знaчи ти можеш дa пишеш, че Aлисия и брaтятa й коментирaт тук, a aз съм се объркaлa , че ти си софийскaтa пенсионеркa.A ти си още по- зле aко мислиш, че Aлисия ще отдели от времето си, зa дa отговaря нa рaзбеснели се кучки по сaйтовете.Хиляди километри ме делят от София, тaкa че ще те рaзочaровaм не съм бaбa Нaскa, a още по- мaлко дядо Плaмен по простaтa причинa, че съм женa.A и дa, имa еднa пенсионеркa, дето коментирa тук, по собствените и думи е нa възрaст( пенсионнa

Коментирай

gery

преди 8 години

Тя и с най-добрата си приятелка Алексчето не си говори. Момата вземала че се чукнала със Плешо.

Коментирай

stela

преди 8 години

Много лаете сега,фенове на торбата с болести,но нещо замлъкнахте когато излезе вица за Роналдо.Мен лично сте ме наричали Ася,братята и,майка и и още кой ли не от роднините и без да имам кръвна връзка с тези хора.Изтъркахте се с това баба,жената и на 60 да стане,пак ще изглежда по добре от онова оранжево,с увиснали скули,плешиво, ненормално еднометрово(което е дом за милион микроби,срамни въшки и венерически вируси) пародийно плашило.Много по-добре като Ася-да ви оставя да си измисляте на ден по 2-3 глупости,отколкото като Николина Мръсните гащи,която толкова вече е скучна и безинтересна горката,че от зор да се изкара отново нещо толкова се излага,че хората вече я нямат за човек.Мечтания живот,голямата завист..........живот на захабена курва и завист за увисналия и задник,разпорената и кошница и за това,че за някоя и 0-ла отгоре е готова дори да легне да я препикаят.Бах аз и мечтания живот,ще повърна.Че и за бялото течение и завиждам..Гнус

Коментирай

godji

преди 8 години

Tupi kuchki koito tutsqt milionercheta a posle ne si govorqt.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.