Алисия, ти ужасно закъсня! Година по-късно след Андреа, госпожица Дойчева си боядиса кичурите сини! (Прическа-скандалът се разраства)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-ti-ujasno-zakasnia-godina-po-kasno-sled-andrea-gospojica-doicheva-si-boiadisa-kichurite-sini HotArena.net
Алисия, ти ужасно закъсня! Година по-късно след Андреа, госпожица Дойчева си боядиса кичурите сини! (Прическа-скандалът се разраства)

Оказва се, че Андреа е експериментирала със синия цвят в косите още миналата година, видя HotArena.

 

 

 

Тези дни се заформи скандал, че родната фолк изпълнителка Андреа е изкопирала фризурите на други две чуждестранни звезди – Клоуи Кардашиян и Йелена Карлеуша. Сходствата обаче са към днешна дата.

 

Проверка на HotArena установи, че всъщност половинката на Кубрат Пулев е направила първа подобна стъпка още през 2014 г. Натъкнахме се на нейни снимки от тогава, на които фурията е със сини кичури.

 

Днес и Алисия цъфна с такива, за да се яхне и тя на актуалната вълна, докато скандалът е пресен. Изпълнителката от „Ара“ доскоро беше със зелени, но промените в гривата й не получиха светски отзвук.

 

HotArena видя още една колежка на Андреа, която е „посинена“. И това е Галена.



\"\"

 

Явно косите, боядисани в небесния цвят, са чумата на месец октомври. Да очакваме ли още заразени?

41 Коментара

смшници!

преди 8 години

Година по-късно! Вчера излезе снимката на Андреа, вчера излезе и снимката на Алисия, който е в час. само, че вие закъсняхте с информацията и не случайно. Целенасочено, за да надраскате днес видите ли и Алисия видя от Андреа. НЕ, Алисия много преди всички беше със зелени кичури, сега просто ги просветли и е със сини. И не само Тодорка следи световните тенденции, не мислите ли? С тази разлика, че на нея и стой много грозно и още по -груба и много състарена изглежда с тази синка на главата. Другите са си нежни и красиви жени - като Алисия и Галена. Ама, като си драскате си мислите ,че някой ви взема под внимание простотиите. Смеем се и се забавляваме тук. Това е целта! Истината много хора я знаят!

Коментирай

Xoxoxoxox

преди 8 години

KROKOLISIQ KAK NE RAZBRA CHE I GOLA GLAVA DA SE NAPRAVI AKO NE E NIKOLETA NIKOI NIKUDE NE PISHE ZA NEQ.DA HODI DA SE ZALUGVA S PERUKATA I DA SI OSTANE CQL JIVOT SAMOTNICA PRI TOVA CQL JIVOT LUGANA.

Коментирай

g

преди 8 години

Колко пъти да Ви се повтария HotArena!Не е Клоуи,а Кайли и не Кардашиян,а Дженър!Набийте си го в главата!!!!!

Коментирай

g

преди 8 години

Плюс това Ася и Тодорка изглеждат все едно туко-що са станали от леглото

Коментирай

Грозната Ася

преди 8 години

Ужаааааааааас. Бива ли на тая грозната фейса да ми навирате сутринта?

Коментирай

това малоумното същество, пак не си е взело дозата!

преди 8 години

За втори път ми се случва лично на мен да ти чета неадекватните коментари, лишени от логика, и крайно елементарни и простовати, като теб. САМО ЗА ТЕБ Е СУТРИН В 18ЧАСА ВЕЧЕРТА!!! Ей, маймундерек! Ти или си алкохолик, който се е изгубил във времето и пространството или наркоман със същите признаци. Но, при всички случай не си добре! И това , както казах не е за първи път. затова са толкова неадекватни и лишени от логика драсканията ти тук , като малоумник! Ти си болен мозък! И не ме оспорвай, защото си прозрачно същество. Репертоара ти тук ни е ясен! Иди си вземи дозата и отскочи до профила на Курволета , та направи някой друг коментар и метни няколко стотин емоиконки , че хептем ще изперкаш след малко!

Коментирай

ужасссссс

преди 8 години

Какъв речник, какъв изказ, какъв словоред!!!!! Не е лошо, да се върнеш в първи клас.... много голям е пропуска!

Коментирай

въпрос и не искам отговор

преди 8 години

Ха, сега познайте на коя най-добре и стой синята окраска? В интерес на истината с "отровно" зелените кичури много ми харесваше. Kрасивото си е красиво и нежно. Хубав кон и под съдрал чул си личи! А.... палтото е страхотноооо! Искам токова!

Коментирай

Ася ???

преди 8 години

Изглежда невероятно! Много красива жена!

Коментирай

хи хи

преди 8 години

А, Николета с кой е, че не нещо не мога да се сетя??? А да, тя е с всеки , който и свирне и отвори портфейла си! Нито е с момите, нито с женените! ха ха ха Парясница нещастна!

Коментирай

коментара ужассс е до..... " Грозната Ася"

преди 8 години

само за вседение

Коментирай

хаха

преди 8 години

Тодорке, спри се бе жена. Залязваш вече. Кариерата ти ..."ми тя умряла ма"!

Коментирай

Tudorkaaa

преди 8 години

Ми Тодорка-Андрейка що е руса? По малоумната ви логика, Алисия като беше руса преди години, значи Тодорка ѝ подражава!!!

Коментирай

Бабо, защо са ти толкова големи зъбите?

преди 8 години

Ася къде се пъне и тя да мине за млада и секси. Да си гледа исшияса и лумбагото.

Коментирай

Хаха

преди 8 години

Изобщо не сравнявайте най-добре обличащите се певици Галена и Алисия, които винаги са ТОП с това недорозумение Тодорка!!!!!!! Срещу тях да тичи,пак няма да ги стигне по мода, хитое, красота и всичко! Тодора е ниска топка!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Тази Андреа винаги изглежда толкова измъчена и заспала, все едно всеки момент ще се строполи. Винаги с отворената уста, опитва се да излъчва сексапил, ама това с опити не се получава - или го имаш, или не. Много е трагична. Как може да си помислите да я сравните с Алисия даже. Алисия изглежда невероятно, защото преди всичко е щастлива и реализирана жена и това ѝ се отразява и на външния вид. Андреа ми изглежда, освен всичко друго, и много нещастна, ама така е като постоянно се натискаш да си нещо, което всъщност не си.

Коментирай

sure

преди 8 години

Тази Тодорка изобщо прилича ли на жена, че да я сравняваме с жените? ха ха ха ! Травестит! Алисия е нежна, крехка, сексапилна, красива, ама красота на какво се казва! Този кон Андреа/ Тодорка, барабар Петко с мъжете!

Коментирай

Ана

преди 8 години

Те който говорят, че Андреа е транвестит, чудовище, тяпа, неграмотна и друго само да знаят, че Андреа е една от най-красивите и най-секси жени в България ! И не е тяпа или неграмотна ! А вие, ако сте нещо повече от нея, защо не покажете ? С седене пред компютър и хранене лайна нищо няма да направите ! А сега умрете от мъка и завист, а също и ревност защото никога няма да бъдете успешни, красиви, богати, интелигентни, известни като Андреа ! Завинаги ще си останете нещастни ХЕЙТЪРИ !!!

Коментирай

живот в илюзии

преди 8 години

Ама ти наистина ли? """ Андреа е една от най-красивите и най-секси жени в България""" Явно не си с всичкия си! И откъде знаеш какви сме ние и къде живеем? Минавало ли ти е през ума ,че може някой да живеем и в LA или New York например? От къде ще ти мине? Това, че тук казваме истината , а тя най-вероятно за нея и близките и не е лицеприятна, но е истина. Най-грозната, най-бездарната и най-глупавата сред чалгаджийките е именно Теодора/ Андреа. И моля те, не ми казвай само какви международни награди има, че ще се търколя .... ха ха ха Едно е да получиш нещо, което наистина го заслужаваш и си капацитет, друго е да ти дадат нагласени такива по един или друг канал на разпределение. ха ха Знаем ги тези неща! Не мислиш ли? И , когато пишеш не съди по себе си за хората. Тук има хора , които са по целия свят и далеч по-успели от твоята Тодорка. Едва ли има за какво да и завиждаме. Нито е певица с глас, нито е успяла, нито е семейство създала, още по-малко деца, а е вече над 30-те. Много моля! :)

Коментирай

ей " Ана " и всички останали имена, така и не научи българския и това е

преди 8 години

Ей " Ана " и под всички останали имена тук, така и не научи българския и това е. Личното местоимение "Те" е 3 л . множествено число и съответно формата на относителното местоимение е КОИТО, в ед. ч е КОЙТО. Да, лошо е, че българчетата са необразовани ! Но, надали мястото за тяхното образоване е тук :)

Коментирай

do Ana .......Андреа и .....

преди 8 години

"никога няма да бъдете успешни, красиви, богати, интелигентни, известни като Андреа !" Кое от всичките? Може би известна, покрай любовника си и до там....

Коментирай

jo

преди 8 години

Видяла жабата, че подковават коня.....Та и леля ви "пластмасово лице"....Кой каквото каже, че е модерно тя да се накипри и орисува с него. Ама ходи ли й или не няма никакво значение.

Коментирай

jo.... xo xo

преди 8 години

Абе, пенсионерите не спят ли вече ? Като гледам, пак не са си пили хаповете и бълнуват! Кой жаби, кой гущери бълва, но пък Алиса си е Алиса... млада,красива, успяла! А, тази дето с подправен монтаж са и издокарали нескопосно половината руса , половината синкава си е чист травестит. да се чуди човек , как на тази Теодора , жена и викат!!!! Груба кобила! Ужас!

Коментирай

Bobi

преди 8 години

Най-красивата фол певица- Алисия. Кърти от всякъде! И прави страхотни купони на участията си!

Коментирай

Izi

преди 8 години

Много красива жена, а аз се влюбих в палтото и. Страхотно е! А, тя е неотразима наистина!

Коментирай

...

преди 8 години

Хора не виждате ли,че кичурите на Тодоркa са добавени с Фотошоп?! Хаха Смешницааааа хахаха Сложила си и сини кичури на стара снима,за да не я обвиняват, че копира хаххах Пълна пропадация за тоз троверс хахааха Фотошопа си личи отдалече!

Коментирай

Радост

преди 8 години

Андреа да си затвори конската мутра,че ми писна да и броя пломбите на всяка снимка.А дружката и Курволета-боклуколета Лозанова най-добре да спре да поръчва статии тип анти Алисия,че само се излага.Хората се скъсват да коментират що за стока е и колко похабен и курвенски вид има,а тя все си мисли,че е "секси" и "красива,нищо че прилича на оранжев скелет с цици и тонове изкуствена коса...

Коментирай

аяо

преди 8 години

И двете са един дол дренки!

Коментирай

Sorry!

преди 8 години

Имаш да вземаш и поздрави от аременския поп. Къде Алисия, къде Тодорка? Все едно да сравняваш кактус с водна лилия! И, ако Алисия пее, другата прави компилации на компютъра и вие , грачи фалшиво.

Коментирай

ало, драскачите

преди 8 години

Абе, до кога тази гърбава грозна и бездарна кобила Андреа ще я показвате в публичното пространство, да се стряскат децата ни от нея? Смилете се над нас!

Коментирай

snn

преди 8 години

Според коментар сигурно много и завиждаш. Защото ти никога няма да бъдеш известен/известна , богат/богата и така нататък... За теб никога нищо няма да пишат. Ще си останеш обикновен/обикновена хейтър/ка

Коментирай

snn ...

преди 8 години

Остави го това нещастно същество! То е във всяка статия и опозиция на всеки и за всичко. До обед го е яд на него си, след обяд на хората. Злобно и нещастно, самотно същество! Има ли причина поне една да и завиждаме, дали има гласови данни, дали има стабилно семейство, дали има деца, дали е образована... в кое и за какво? Остави го това нещастното да си драска тук, то така се успокоява, че е живо! :)

Коментирай

Andrea FAN

преди 8 години

Нали знаеш , че гледания се купуват?

Коментирай

преди 8 години

Da beee dobre , kurti ot prostotia i selski stil i tancuva kato durvo

Коментирай

Marsh na lekar, slepok!

преди 8 години

ti sliapa li si ma ovco????? Alisia izglejda otvratitelno, a vunshnostta i e v pulen unison s vutreshnoto i sustoqnie! Prognila sliva, stara, grozna i protivna!!!!

Коментирай

До "това малоумно същество пак не си е взело дозата"

преди 8 години

Ей, плъх долен! До кога ще ми слагаш в устата всеки коментар тука бе, миндил?? Ти тъп ли си или какво???? В какъв извратен, измислен свят живееш, катил ограничен????? Ти си този, който пише елементарни коментари, вземи се осъзнай, ненормалнико! Да не си обсебен от мен, а драскачо?? За теб други хора съществуват ли????? Смачканата ти психика и бедният умствен багаж, който носиш прозират във всяка една твоя дума, жалко подобие на човек! Престани да се занимаваш с мен, клоун спиртосан! Не стоя аз зад всеки коментар, дебилче долно! Смотльоооо, дали ако се видим очи в очи ще си толкова наперен, а?? Нещастно идиотче, спри да ме набеждаваш за всеки един коментар тук, ставаш досаден и жалък! БОКЛУК!

Коментирай

!

преди 8 години

Виж какво, важното е не да следиш безропотно модните тенденции, а да знаеш кое ти отива и кое не! В случая , Ася просто копира без да мисли как изглежда! Една Модна икона диктува модата, не я следва!

Коментирай

Do "snn"

преди 8 години

Axaxaxxaxaaxaxaxxaxxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaaxxaxaxaxaxxaxa shto li ne si e... mamata, a???? Ako imash s kakvo, kastrat dolen xaxa pojelavam ti da go duhash do jivot!

Коментирай

опс, и как ще стане?

преди 8 години

Малеее не бях влизала от дни в този сайт и това психарче пак тук . Абе, ти направо ми трепна! Чак се изпотих от страх! Чак ми говори и в мъжки род. Ти ако си психясало, а ти си и средния род е , защото си нищожество жалко .... пола ти най-малко ме интересува. Но, ако се срещнем със сигурност ще ти се наложи да си смениш паспорта след това. Кого заплашваш бе, въшко психясала? За какъв интелект говориш, я си погледни драсканиците тук под всеки коментар и статия. Мършоляк!

Коментирай

хи хи хи ла ла ла

преди 8 години

Ах, че си хубав Ася! Мирка и покой не даваш на някоя/и, чак психясаха горките!

Коментирай

хи хи хи ла ла ла

преди 8 години

Ах, че си хубав Ася! Мирка и покой не даваш на някоя/и, чак психясаха горките!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.