Андреа между духовното и материалното: Певицата с мъдри прозрения за прераждането и хонорарите в чалгата

16 Април 2021, 10:05


Андреа пряко се конкурира по езотеричните въпроси с колежката си Луна, научи HotArena.

Андреа чете специална книга, от която черпи информация и вдъхновение. "Когато душата влиза в ново тяло и в ново обкръжение, се отваря врата, водеща към възможността за построяване на съдбата на душата. Всичко, което е създадено преди това - и добро, и лошо, се съдържа в тази възможност. Винаги съществува път към спасението", убедена е певицата.

Тя казва, че душата е това, което Създателят дава на всяко създание в началото, и добавя, че сегашният ни живот е резултат от миналите и причина за нашите бъдещи преживявания. Андреа коментира и  съвсем ежедневни, битови теми - като например дали се вълнува от наближаващите срещи с феновете предвид облекчаващите се мерки.

"Сега голяма част от заведенията отново се опитват да наберат персонал и са доста трудно положение. Капацитетът на хората ще е ограничен. Единствено изпълнителите, готови да лавират в хонорарите, ще могат да се срещнат с част от вас, които все още да можете да си позволите да излизате. Изпълненията ни по заведенията ще се равняват като заплащане колкото хонорар на един пост в Инстаграм, когато рекламираме. И всеки мой колега ще се съгласи, че това е някак несравнимо поради факта, че музиката е много повече от инфлуенстърстване.  Това ще продължи максимум три месеца, а после от нещата ще се повторят“, казва Андреа.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хъмм
преди 2 години
0
Явно коментиращите не могат да разберат, че процеса на снимане и след това обработване на снимката е като прераждане за нея!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 2 години
-1
За болният и мозък може да е,но за аудиторията е смешна и жалка.
??
преди 2 години
0
Ох,ооооох..... Помислих дали да коментирам или игнорирам повърхностните лишени от езотерична последователност хаотични "разсъждения" на Теодора?! Но факта,че нейното его е огромно,но за съжаление без покритие ще коментирам. Не зная какво чете,сънува,фантазира Теодора? Не знам дали е хипнотизирана или мисли за хипноза,но това което е написала е глупаво,елементарно и каша замесена от изречения взети от тук и там!! Езотерици,теософи,гностици са създавали литература от векове/който се интересува чете/ Теодора от демонстриране на пошлост,и елементари сигурно не чете.Ако госпожа Луна е нейният учител оставам без коментар!! Теодора,Теодора гледат те,слушат те някой объркани люде и се чудят защо още са в блатото!?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 2 години
0
Та къде видяхте тук нещо за прераждане?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 години
0
Когато душата на починал човек влиза в ново друго тяло това е прераждане основно според Индуизъм и Будизъм.И няма нищо общо с влизането на чалгарката в анимационното и тяло и виртуалното обкръжение които тя мисли че ще и отворят врата към построяване на нова съдба.
......па
преди 2 години
0
Тодорка-Андрешка не знае,че анимационните персонажи нямат души,така че да не си въобразява,че с фотошоп и филтри ще си построи нова съдба.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 години
0
Теодора филосовства с духовното, но постоянно излага телесното в най-пошлата му и фалшива форма на показ. Нещо има голяма граничеща с шизофрения разлика межу това, което казва и това което показва. И не виждам защо трябва да давам пари, за да си мъча сетивата в някое заведение, в което гостува чалгарка от ранга на Теди. Просто мога да си пусна безплатно порно, да му спра звука и да си пусна грачене на ято гарги като музикален фон. Че е горе долу същото.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени