Андреа: От 7 години искам дете, спрях да се храня!

12 Май 2021, 11:02


"Миналата  година по това време почти спрях да се храня.  Беше толкова крайно, че когато трябваше да ям, дори и малкото храна ми докарваше тревога и паника", разказва Андреа пред своите фенове.

Певицата разкрива, че не е стигнала до крайности.  Освен за проблемите с яденето Андреа зачеква и темата за децата, докато излива душата си пред феновете. "Да, искам да имам деца! За мен създаването на деца е толкова важно, колкото и те самите да израснат  в семейство, където родителите им са опора един за друг. Родителите са пример и влияят ужасно много на ментално състояние на децата. Искам да имам деца от близо 7 години, но за мене бракът има значение. Ако идеята е просто човек да се размножи  (извинявам се за израза), тогава той винаги може да намери сурогатна майка или жена, готова на всичко, само и само да е до някой. Докато след време това „всичко“ ще се обърне срещу нея".

Звездата разкрива, че в момента е изключително заета, тъй като работи едновременно по няколко проекта, писа „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста
Преди 1 година
-1
Стига глупотии...Ако брака имаше значение за нея и искаше деца,нямаше да се чекне,вири задник и гумени цици с фотошопирани до неузнаваемост снимки из интернет.Това не са семейни ценности.Свършиха се мъжете за нея та само по бияча въздиша.ПсихоПатка живееща във виртуален свят.И на тази снимка не е себе си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
A dali e taka?
Преди 1 година
-3
A dali tia vaobshte moje da zachene? Da ne izleze, che e IALOVA? Prosto pitam.
Тия двамата си изпяха песента....
Преди 1 година
-1
Айде , всеки по пътя си....тия се разведоха преди да се вземат! Стига мъка за тях, па и за нас..... Сродни чалгарски души и до там.....деца, семеиство, тва е друг жанр , дето тия двамата не го пеят...!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Коброслав
Преди 1 година
-4
Кобрата е прост мутраген с претенции. Андреа още става - да си намери бързо читав. Ако наистина иска семейство и деца. Бездруго скоро хит не е вадила, професията й е курвенска и само да си чеше егото - няма смисъл.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
a dali e taka?
Преди 1 година
-1
a dali tia vaobshte moje da zachene? da ne izleze, ch e IALOVA? prosto pitam.
Антония
Преди 1 година
-5
Андреа не казва нищо ново, те много пъти през годините го казваха това в различни интервюта. Но Кобрата си е най-обикновен Ганьо, на който му е много добре Андреа и семейството й да го поддържат в слабите моменти, а в силните си той да не й дава нищо. Също му е много добре като набра популярност да зарибява млади "пичета" без да го грози развод, панаири и подялба. Надявал се е явно да й направи дете и тя да си остане вкъщи, а той да си "разиграва" коня по заведенията. Според мен най-доброто й решение е било това да не се заробва и да не прави нещастни деца от човек, който не иска да се обвързва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
stoneface
Преди 1 година
-4
Напълно съгласна! И той не е цвете за мирисане, въобще даже!
??
Преди 1 година
-7
Ами....отново имам питанка? "Красиви"думи,"благи"думи се "ветреят"от обръщението на Теодора/Андрея/ към феновете!! Питам дали не пише това,което ще се хареса на аудиторията? Да попитам думите не са ли клиширани? Ако искаш нещо,което е важно за твоята реализация като жена и ако нямаш здравословен проблем ,колко причини можеш да изтъкнеш за да оправдаеш нежеланието си да го постигнеш?? Теодора не може "душата да е в Рая и песента да е до края" Живяла е достатъчно време/,а и сега живее вероятно/ с този мъж и да не "изсмуква" различни ситуации само защото и харесва да е в положение на жертва!! П.п. До "АЗАЗ" Коментарът е толкова позитивен,че звучи нереално! Теодора ще продължава да се фотошопира и брутално ще се разсъблича. Това е втора нейна природа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзАз
Преди 1 година
-7
Ми айде вземайте се с Кубрат вече и започвайте, пък кой знае може и близнаци и след това още едни :) Познавате се идеално, знаете си силните и слабите страни, минали сте през трудни моменти, време ви е да загърбите лошото и да дадете старт на новото. Къде той на 40 ще търси нова жена, която ще е с него само заради парите и понеже е Кобрата, докато Андрея го без да е известен и с пари. А Андрея още колко ще си фотошопира снимките и ще се снима по бански по света, правейки се на девица, да на е на 20, вече е на 34. Нека момичетата на по 19-20 се снимат така. Айде млади хора, стягайте се, сдобрявайте се, ставайте семейство и бъдете много щастливи заедно :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Tufy
Преди 1 година
-4
Аха демек сега Кобрата излиза виновен, че тя няма дете понеже той не се е оженил за нея….
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени