Ани Владимирова пак отказа брак на младото си гадже

30 Октомври 2017, 17:00


Една от най-чаровните психоложки Ани Владимирова е била отбой в личния си живот. Терапевтката, която доста младее за своите 50 години, окончателно е отказала брак на гаджето си Милен, дочу HotArena. С повече от десетилетие по-младият кинезетерапевт, който носи на ръце любимата си, за трети път поискал ръката й, но получил сразяващия отговор „не.”

Ани надълго и нашироко обяснила на приятеля си, с когото живее от години, че не вижда смисъл в брачните клетви и размяна на пръстени, след като са си дали обет без излишни ритуали. Топ психоложката признала на половинката си, че не желае да влиза в ролята на жертва, която познати и недоброжелатели сочат с пръст и одумват, че злоупотребява със занаята си и с уменията си на терапевт, за да омая младото си гадже. „Да си останем така, нали се обичаме и се разбираме чудесно, да не го разваляме”, приключила въпроса Владимирова.

Доскоро Ани не давала ухо на клюките и злостните одумки зад гърба си, но откакто мина в „Клуб 50”, станала по-чувствителна към хорското мнение. Терапевтката се дразнела от злобните подмятания, от недоброжелателните погледи и от откровените хули по неин адрес, пише "Таблоид". Ани си давала сметка, че е излишно на тези години да скрепява със сватба интимната връзка, затова и убеждавала Милен хич да не мисли за Менделсон, а да се наслаждава на свободата и любовта. Приятелите от тесния им кръг разказват, че кинезетерапевтът бил като омагьосан от половинката си и я слушал за всичко.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени