Антон Хекимян няма висше (Журналистът не може да завърши Софийския университет)

4236
19 Октомври 2020, 13:00


Антон Хекимян няма време да завърши висшето си образование и от 15 години се води студент във Факултета по журналистика и масова комуникация в Софийския университет.

 

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви  си е взел всички изпити, но не е написал и защитила дипломната си работа и така и не може да се похвали, че е „бакалавър по журналистика”.

 

Хекимян завършва езиковата гимназия „Ромен Ролан“ в Стара Загора с немски и английски. След завършване на средното си образование започва да следва журналистика, но още като студент отива в Би Ти Ви и така прекъсва образованието си в Софийския университет.

 

Любимецът на зрителите все пак се амбицирал да вземе изпити си, но без да ходи на лекции. Преподавателите във ВУЗ-а били благосклонни и прели да препитат Антон дори и без да им е стъпвал на лекции и упражнения. По част от предметите дори минал без изпит, а само с 10 страници курсова работа. В един момент обаче журналиста занемарил обучението си и така до днес. Нищо чудно вече Антон дори да е загубил права и да остане без тапия.

 

„Хекимян не е спирал да работи откакто започна в телевизията. Едва му стигаше да си вземе изпитите. Реално погледнато, дипломата не му трябва, той има достатъчно стаж и известност. Ако реши да сменя Би Ти Ви с друга телевизия, надали някой ще му търси документ за образование”, коментираха пред „Уикенд” от обкръжението на тв водещия.

 

В същото положение като Хекимян бе и неговата колежка Петя Дикова, която също все не намираше време да завърши. Тя над 10 години се водеше студентка по „Електронни медии” в Софийския университет, като последно бе взела тема за дипломна работа, но не се похвали, че е „магистър”.

 

Наследницата на Сашо Диков и Аня Пенчева поне има тапия за „бакалавър” от Американския международен университет в Лондон „Ричмънд“. В момента Пипи, както я наричат приятелите й, се вълнува главно от сина си Александър и предстоящото раждане на второто си дете.

 

За разлика от нея, Антон се е отдал само на работата си в Би Ти Ви и е забравил за незавършеното си образование.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 6 месеца
-1
Значи може би не са толкова интелигентни, колкото си мислиш. При положение, че си капацитет, винаги можеш да намериш време да си приключиш образованието. Всички тези глупости, че няма време и смисъл, че има опит и т.н. са оправдания и пълни глупости и ми звучат като онези глупости, които дрънкаха хората по рекламите на кредисимо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 6 месеца
-1
То плейЛейки като имат "диплома''за вишУ пак работят като древни труженички защото толкова са им възможностите.Дипломата не работи вместо тях.Венета Райкова като толкова се фукаше с 3те си различни дипломи за вишУ,не работи нищо от това ка което има тапия.Бута се в долнопробни жълтурски предавания,сега чукча писател.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 6 месеца
-1
Венета е много умна и хитра лисица. За жена, което според мен е по-трудно, изкара доста време в национален ефир. Изгониха я, защото с право много се гаври с хората, а някой не иска това. Пък и на всеки някога му минава времето.
Деяна
преди 6 месеца
-1
Странно е,но е факт че повечето от интелигентните хора, които познавам нямат дипломи или като Антон не са завършили,влачат и т.н., а най- големите тъпанари са с дипломи,щото не са се стремили към кариера по време на обучението си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Голямо важно
преди 6 месеца
-9
Няма никакво значение, точно за него. Хора, които не могат да напишат буквално едно изречение без грешки и мат 1000 думи в речника, са с висше образование по право, журналистика и т.н. Антон е свестен и бачка това, от което разбира.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 6 месеца
-5
Ами тя държавата ни затова е в това състояние, защото основни правила "нямат никакво значение". След като е толкова лесно и всяко куцо кьораво и сакато взима диплома, какво му пречи и той да го направи?
Фигаро
преди 6 месеца
-3
Ами щом пожарникар с интелект на кокошка може да управлява България, защо едно псевдожурналистче, което така или иначе изпълнява заповеди на други и няма абсолютно никаква свобода, да не може да си вее пишкира без диплома. Във всяка една нормална държава дипломата е знак, че имаш основни качества и без диплома не можеш да се подвизваш по високите постове. Опитът има значение, но без диплома не означава нищо. Само при нас всичко върви с гъза напред. Да си жив и здрав, Антоне, но седни си на задника и щом имаш толкова огромен опит си напиши бакалавърската работа. Всеки един уважаващ себе си студент без опит го прави. Срамота!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 6 месеца
-1
да не пресоляваме манджата...добре , че е Хекимян и Мария Цънцарова , че да чуем остри и нормални въпроси в ефир, така както, всеки на държавна работа от министър до шеф на нап, кат, мвр, данс, си даде сметка , че работодател му е народът , именно той му плаща от заплатата до бонусите, и почивките в станциите и че не са нищо повче от служители, предоставящи Социални услуги, та отчетът по тв трябва да им се явява най-малкия зор....но тук е бг и по-важно е да имаш време да правиш пари, пък какво се случва на съседа ти, на улицата или в държавата...голям праз....има причина защо живеем толкова зле и сме на последно място -28 мо в Европейския съюз


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени