Антония Петрова заложи мезонета от Бередин заради новия си (Миската тегли кредит от 900 бона)

13717
06 Февруари 2020, 10:39


С кредит за близо 900 лева се е обзавела бившата Мис България Антония Петрова, узна HotArena


В случая заемът не е, защото Тоца го е закъсала, а от добро сърце. Целта на операцията е да подпомогне бизнеса на настоящия си съпруг Ивайло Батинков. В името на любовта миската прави и друга солидна саможертва. За да гарантира парите, миската е заложила шикозния си мезонет в София, подарен й от руския олигарх Александър Бередин след развода.


Финансово-любовната бизнес история започва миналата година. Малко след като роди момче на Батинков, Тоца се впуска смело и в бизнеса. Срещу 67 хиляди лева миската купува половинта акции от софийската медицинска лаборатория. 


Макар и с модерна техника и множество клиенти, дружеството на Петрова има натрупани загуби и задължения над един милион. Малко след сделката пернишката миска залага купеното дружество. Повод е сключен заем от фирматаза търговия с лекарства на настоящия й съпруг Ивайло Батинков. Самият заем е на стойност 443 162 евро. 


Макар бизнесът му да върви, кредиторите настояват за допълнително обезпечения, които да им гарантират, че Батинков ще им върне парите. Така медицинската лаборатория на Тоца заедно с притежаваната техника също е присъединена към длъжниците. Отделно Петрова се съгласява да ипотекира и мезонета си в елитен столичен квартал. 


Според договора Батинков трябва да върне парите до 2021 година. Месечната вноска е между 13 и 15 хиляди лева, с изключение на юни тази година, когато се дължат 145 491 лева. Според условията, в случай, че мъжът на миската не плаща, на търг може да бъде извадена медицинската лаборатория и жилището. 


Самият мезонет е с площ 158 кв метра и според брокери стойността му е поне 300 хиляди евро. Той остана собственост на Антония след раздялата й с Бередин. Освен него, Тоца получи и три апартамента в Созопол. Според слуховете, Бередин й е оставил и около 5 милиона лева. В замяна тя се съгласила да забрави миналите си обвинения към него за насилие и пиянски скандали. 


Петрова поема ангажимент и да не разкрива бизнес тайни на олигарха, пише България днес. Въпреки, че ужа са се споразумели, той не пропусна за последно да я клъвне във Фейсбук: "Искам да напомня на моята любима колко е кратък пътят от Малдивите и Лос Анджелис до Лещен и Ковачевци", заяде се той.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сашо
преди 4 месеца
0
Няма такава алчна гемия, като тази Антония... дои ги наред тъпаците
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Who is the best?
преди 4 месеца
0
Тоца добре издои оня глупак руснака, ега е ред И на този глупак да намаже , ей на това му се вика любов! Ама то и преди беше неземна любов, сватби, рокли ......и така до следващата сватба и следващата любов,...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахахах
преди 4 месеца
0
А те тоя Батинков какъв е селски хитрец... Преди години за едниният комисион набълбука Токуда с кашкавал Дядо Либен с изтекъл срок. Правете сметка за какъв "бизнесмен" иде реч.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бееее,
преди 5 месеца
-1
То добре,че Бередин и остави пари след развода та този хитрец/сегашния и мъж/да види малко свят.Ще свършат парите в крайна сметка.И тогава Тоца ще я видим колко ще с еперчи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 5 месеца
-1
Тонке, внимавай да не нагазиш лука и да се наложи да сереш във външен кенеф!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
111
преди 5 месеца
0
Олигарха..? Хахахаа Как ги давате тия определения бе..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени