Арестуваха брата на Ерол от „Уикеда“ за свастики! Драскал ги по линейки в САЩ

1702
05 Септември 2018, 12:33


Братът на музиканта Ерол от „Уикеда“ Джем Р. Ибрахимов бе закопчан в САЩ, след като е спипан да рисува свастики по шест линейки и пожарна в Ню Йорк, узна HotArena.

 

42-годишният мъж е заловен рано сутринта в събота, докато уврежда пожарен автомобил на 13-и батальон на станция „Уотър 181“.

 

Ибрахимов е спипан от самите пожарникари, които са го сгащили, докато се отдалечава от местопрестъплението. Нашенецът е предаден на полицията и в неделя бе изправен пред Наказателния съд в Манхатън, писа „Телеграф“.

 

Установено е, че предния ден в петък Ибрахимов е издраскал с графити и шест линейки на Бърза помощ. Изписал пречупени кръстове, антисемитски символи и обидни надписи като „нацистки свине“, „педофили“ и др.

 

Записи от камери за видеоконтрол показват как той рисува свастики и пише обиди по линейките около 7 часа сутринта в петък на станцията EMS на западната 172-ра улица в Ню Йорк. Ибрахимов не се е признал за виновен по обвиненията, свързани в утежняващ тормоз, престъпление от омраза, рисуване на графити и притежаване на инструменти за графити пред Наказателния съд. Делото е гледано в неделя, а неговият адвокат пледира за невинност.

 

Ибрахимов е художник, завършил института „Прат“ в Бруклин през 1998 г. Работил е и като фотограф в българския парламент. Може да бъде освободен срещу парична гаранция на 10 000 долара в брой или на 50 000 долара. Заподозрян е за още два случая, свързани с графити, изобразяващи омраза.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени