Асдис Ран полива балоните си с маркуча (Ледената кралица изгоря под софийското слънце)

07 Юни 2021, 12:00


Асдис Ран поля разкошните си исландски балони със студена вода от чешмата. Ледената кралица изложи гърдите си на софийското слънце и за няколко минути те прегряха от жега въпреки обилното им намазване преди това със специализирани кремове. Наложи се да бъдат освежавани с импровизирани СПА процедури.

 

Ран загаря на балкона си с гледка към Витоша, където следобедното слънце е особено силно, когато се подаде зад облаците. Тя си пусна в социалните мрежи история как приема с облекчение студената вода върху зачервената си исландска кожа.

 

Асдис откри сезона още през април, когато по пистите на родината имаше сняг. Тогава Ледената кралица отиваше да се спуска със ски, а на следващия ден се припичаше на софийския си балкон, пише „Телеграф“.

 

Малко преди да предприеме действията с маркуча и гърдите си, Асдис си пусна и провокативна снимка от дивана в хола си. С нея тя илюстрира колко високо може да вдига крака си, като добави, че това е от упражненията и по йога.

 

Загадка продължава да бъде диамантеното бижу на безимения пръст на лявата ръка на северната блондинка. Много от феновете предполагат, че у нас Ледената кралица се е сгодила. Засега няма такива данни.

 

Наскоро тя се сдоби и с българска лична карта. А се знае и че дъщеря й Виктория Бергман ще живее с майка си в България, а синовете остават в Исландия при баща си - бившия нападател на ЦСКА Гардар Гунльойсон (чиято фамилия неправилно се изписва Гунлаугсон), с когото Ран се разведе преди години.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Никол
Преди 1 година
0
На живо я видях скоро! Ужас! Дебела с големи бузи и къси крака! Егати фотошопа е таз!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Азз
Преди 1 година
0
Тая дърта пеперудка още ли продължава да заработва по нашите земи?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени