Атанас Балкански печели „Хелс Китчън”

10 Май 2020, 14:11


Новият победител в „Хелс Китчън” се казва Атанас Балкански, смятат феновете на предаването. Снимките на кулинарното шоу са приключили съвсем наскоро, а финалът ще бъде излъчен на 21 май. Името на победителя все още се пази в тайна, но според слуховете именно Наско ще прибере голямата награда от 100 хиляди лева плюс договор за работа при шеф Виктор Ангелов.

Феновете на предаването в момента са разделени на две големи враждуващи помежду си групи. От едната страна на барикадата са поддръжниците на пловдивчанина Атанас, от другата – на Реджеп Бадев, който е роден в Сърница, но от 5-годишен живее в Италия. Очаква се последната битка да е именно между двамата. Според информация на „Уикенд” я печели именно Наско. Знак за това е, че той все още живее в България, докато Раджи наскоро се е преместил в Германския град Хамбург. Логично е, че с подобна адресна регистрация той няма как да ходи на работа при шеф Ангелов.
Феновете на „Кухнята на ада” знаят, че „италианчето”, както го нарича шефът, преди шоуто е бил главен готвач в голям германски хотелски комплекс. Най-вероятно се е върнал там. Той е на път да се превърне в звезда в родината на Гьоте. Вече дава интервюта и публикува собствени рецепти в местните готварски списания.

Зрителите на „Хелс Кипчън” отдавна са забелязали, че Реджи е изключителен готвач, но е твърде самоуверен за вкуса на своя шеф в кухнята и често си позволява да променя рецептите му. Затова очакват на финала Ангелов да предпочете някой по-послушен, който ще може да прибере в собствената си кухня. Според всички това ще бъде Наско, който се очертава като най-големият любимец на шефа в актуалния трети сезон на шоуто. Балкански съвсем наскоро е публикувал на видно място в профила си във Фейсбук своя снимка от страницата на предаването и вече приема поздравления от близки и познати.

Сред любимците на Ангелов тази година е и закръглената Галя, която вбесява повечето зрители на предаването. Огромната част от тях смятат, че тя дори не умее да държи правилно нож. Водещият обаче я харесва и това кара много хора да я смятат за сигурен финалист, пише "Уикенд". Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени