Aлбена Вулева се превърна в домакиня, светската суета й омръзнала

https://hotarena.net/az-jenata/albena-vuleva-se-prevarna-v-domakinia-svetskata-sueta-i-omraznala HotArena.net
Aлбена Вулева се превърна в домакиня, светската суета й омръзнала
Албена Вулева заряза светската суета и се превърна в прилежна домакиня. Някога бившата тв водеща не се завърташе в кухнята, но сега всеки ден готви, чисти и шета. Устата дама твърди, че се наслаждава на уюта на дома си, а светлините на прожекторите въобще не й липсват.

В
улева се похвали в социалната мрежа, че по случай мюсюлманския празник Рамазан байрам е направила баклава за майка си Людмила Захажаева – нещо, което било голямо постижение за нея, защотo преди не можела и едни яйца да изпържи. „Имам изключително напрегната програма. Обличам се празнично и отивам да гощавам майка си с баклава. Тя не е мюсюлманка, но заради мен ще се наложи подобаващо да отбележи и този празник”, коментира Албена.

Риалити звездата от „ВИП Брадър” не крие, че напоследък се е превърнала в прилежна домакиня и е много доволна от този факт. Тя е загърбила светкста суета и се е посветила на други дейности - изработва бижута, които продава в интернет, а личната си дизайнерска линия е нарекла „Хаял”. Освен че майстори аксесоари усърдно, щерката на Людмила Захажаева рисува картини. Неотдавна тя сподели, че е завършила първата си творба с маслени бои, която е озаглавила „Джамията”. Вулева твърди, че джамиите й носят покой и вдъхновение, затова ги е превърнала в тема на част от произведенията си.

„Хората се променят, нормално е и аз да се променям. Аллах ме повика, чух гласа му! Случи се, докато бях в Истанбул на екскурзия като обикновена туристка и въобще не съм очаквала, че тази енергия ще ме порази така силно. Минавах покрай една джамия и чух призива за молитва. Тогава сякаш някаква магична сила ме привлече да вляза вътре. Бях като омагьосана, запленена. Това бе моментът, в който реших, че не искам повече да бъде християнка”, раказва Албена за съдбовния момент, когато решила да приеме исляма. Малко след като се завърнала в България, тя проучила какви са възможностите за смяна на религията и признала Аллах за свой бог и водач в живота, пие.

Откакто е мюсюлманка, авторката на култовото предаване „Сигнално жълто” е зарязала оскъдните дехи, отказала е напълно свинското месо и често ходи забулена със забрадка. Тя е изучила в детайли Свещения Коран и поддържа мнението, че ислямът е най-миролюбивата религия.
Бившата тв водеща открай време е запалена по магията на Изтока и дори ходи на уроци по турски език. Тя посещава частна школа два пъти седмично и вече е овладяла словото на южните ни съседи. Албена признава, че мечтае някой ден да се установи в Истанбул и го определя като най-красивия град в света. Тя много пъти е пътувала до Турция, но само на екскурзия, а плановете й да се устрои там за постоянно все удрят на камък.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.